1 miliard și 992,2 milioane de dolari !

1 miliard și 992,2 milioane de dolari !

Cel mai mare jaf from arjalaw.com

Aceasta este valoarea adunată din cele mai mari 10 jafuri din istoria omenirii : Lufthansa (1978): 5,8 milioane, Dunbar Armored (1997): 18,9 milioane, Depozitul Brinks Mat (1983): lingouri de 45 de milioane, Banca Nordică (2004): 50 de milioane, Banco Central, din Brazilia (2005): 70 de milioane, Marele Jaf din Tren (1963): 80 de milioane, Depozitul Securitas (2006): 92,5 milioane, Depozitul de valori Knightsbridge (1987): 130 milioane, Muzeul Boston (1990): tablouri în valoare de 300/500 de milioane, Banca Centrală din Irak (2003): Saddam a furat un miliard de dolari conform descopera.ro.

Sunt mulți bani ?

Par puțini pe lângă cei 30 de miliarde dispăruți prin Bitcoin. Cei de la Chainalysis au descoperit că aproximativ 3,79 milioane bitcoins au ieșit din circulație, iar asta înseamnă acum ceva mai mult de 30 de miliarde de dolari ( conform playtech.ro ).

bitcoin

Am ales să fac această comparație pentru a se înțelege mai bine riscul dintre cele 2 variante de ați plasa banii.

Și în România se știe destul de clar încă de pe vremea Caritas că orice metodă de îmbogățire rapidă are și un mare risc de a pierde toți banii pe care îi plasezi în această metodă.

Banii virtuali cât și banii din conturi deschise cu card, atrag atacuri periodic, mult mai des decât jafurile offline. Cardurile sunt clonate mereu, ceea ce înseamnă un risc foarte mare, la fel fiind și investiția în Bitcoin.

Eu aleg metoda care implică mai puține riscuri, și atâta timp cât se poate folosi banul cash eu voi sta liniștit, mai ales în România unde nu există vreun jaf în Top10 mondial.

Legat de banii virtual pot spune că într-acolo ne îndreptăm, însă una este o monedă virtuală controlată de guverne și băncile din întreaga lume, și alta este o monedă de tip Caritas.

Vrei o investiție sigură? Alege imobiliarele, aici îți pot oferi un secret, de fapt singurul secret din imobiliare conform milionarului Harv Eker : ” în imobiliare există un singur secret, și anume să inveștești și aștepți, nu aștepta să investești.”

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *