1 milion de fani pe facebook cu Ceausescu

1 milion de fani pe facebook cu Ceausescu

Exista o intreaga piata plina de oferte cu reduceri si discount-uri. 5000 de fani pe facebook si toti “vii”! 15.000 fani pe facebook la pret de 5.000 de fani! Este bine sa cumperi fani pe facebook?

Nu, nu, nu este bine sa cumperi astfel de servicii/produse, deci NU este bine sa cumperi fani pe facebook.

Eu am pe facebook in lista de prieteni un numar de 570 prieteni. Este o suma foarte mica fata de ofertele din domeniul, ofertele cu mii de fani.

Desi am foarte putini, majoritatea prieteni, cunostinte, fosti colegi, fosti colaboratori, fosti clienti, fosti furnizori, deci persoane cu care am interactionat in trecut, totusi nu sunt “vii”.

La ce ma refer?

Am postat un link de pe blogul de divertisment hartancui.ro. Un link oarecare pe care tocmail il facusem on.

Intr-un minut a adunat mai multe like-uri decat “vizite on blog”.

Concluzia : daca cei care ma cunosc, cu care am interactionat, imi dau like la un link pe facebook si NU intra pe respectivul link sa vada ce am scris sau postat, credeti voi ca cei 5.000 de fani sau 15.000 de fani de pe facebook vor intra pe blogul/site-ul vostru sa citeasca materialele voastre?

Raspunsul tocmai vi l-am dat cu exemplul de pe hartancui.ro.

Mai mult de atat, ce este foarte grav : o firma de media va sesiza diferenta enorma intre like-urile de pe facebook si numarul de unici de pe blog, si atunci cum veti explica?

Daca tot doriti sa faceti SMM ( care teoretic include si un site mama, nu doar o pagina facebook ) atunci realizati pagini de facebook ( exemplu de pamflet aici „Cum sa faci bani pe facebook cu Ceausescu ” ) si cumparati fani de la furnizorii de “fani vii pe facebook” si vindeti reclama doar pe facebook.

Insa atentie la conditiile contractuale, deoarece intr-un final cei care apeleaza la astfel de metode ilicite vor plati.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *