2 bancnote de 1 leu nu sunt la fel

2 bancnote de 1 leu nu sunt la fel

Dupa modalitatea de testare si angajare denumita „metoda bancnota”, ofer angajatorilor o noua modalitate de testare a viitorilor angajati.

Pe langa CV-ul foarte bine realizat si lista lunga de recomandari, de multe ori se poate intampla si testarea cu bancnota, acea metoda celebra pe care multi o stiu dar putin o depasesc.

Angajatorul scoate o bancnota de 1 leu, viitorul angajat tot o bancnota de 1 leu si pentru a castiga postul viitorul angajat trebuie sa demonstreze de ce o bancnota este mai buna decat cealalta, chiar daca sunt amandoua de 1 leu.

Eu am un nas foarte fin, nu trebuie sa ma apropii de o persoana ca sa-mi dau seama daca a consumat vreo substanta ( alcool, marijuana, etc. ).

Este o modalitate buna de a testa angajatii, viitorii angajati.

Pe langa nasul foarte fin am si largi cunostinte in limbajul non-verbal, deci imi pot da seama foarte usor din gesturile persoanei din fata mea ce fel de persoana este.

Pe langa limbajul non-verbal am si aptitudinea de a descoperi persoana si in functie de cum este imbracata, aranjata, cum vorbeste, cum clipeste, etc.

Cum in Romania consumul de alcool si marijuana este in crestere ( mai ales si in randul doamnelor si domnisoarelor ) o astfel de persoana cred ca este necesara in orice mare companie.

Este recomandat ca sa existe astfel de persoane care sa testeze angajatii si viitorii angajati, pentru o buna productivitate, pentru evitarea unor fraude, pentru evitarea multor situatii neplacute si chiar ilicite.

Stiti toti ca un ambalaj frumos mereu ascunde surprize.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *