3 Moduri de a reuși în afaceri !

3 Moduri de a reuși în afaceri !

3 moduri de a reusi in afaceri from gaebler.com

Sunt 3 mari secrete care îți garantează dezvoltarea afacerii tale, 3 metode standard, 3 moduri pe care ți le prezint gratis pe acest blog de afaceri!

v  Investești

v  Muncești

v  Pui în practică metoda Adevăratului Lup de pe Wall Street, Jordan Belfort.

header-jordan belfort romania-header-lupul-de-pe-wall-street

Atât în afacerile online cât și în afacerile offline sunt 3 mari secrete pe care trebuie să le pui în practică, 3 metode care pot face din afacerea ta o afacere profitabilă pe termen lung!

Există o lege nescrisă care spune așa : ca să faci bani trebuie să ai bani! Ca să faci afaceri ( să dezvolți afacerea ta până la nivelul în care generează PROFIT ) trebuie să ai bani, adică să INVESTEȘTI! Și nu mă refer doar la etapa de start-up, ci și după ce ai pornit afacerea trebuie să investești regulat.

Am mai spus aici pe acest blog de afaceri că o greșeală enormă este atunci când începem să ne luăm vile și limuzine deși nu ne-am consolidat afacerea și nu am dus-o la nivelul în care să ne permitem vile și limuzine ( voi scrie în curând despre această mare greșeală ).

1. povestea citatbelfort

Dacă nu ai bani mulți pe care să-I investești regulat în afacerea ta atunci a 2 a metodă este să MUNCEȘTI TU! Să pornești o afacere în care TU să fii cel mai important element! De obicei aceste afaceri sunt mulate pe meseria ta de bază, pe ceea ce știi tu să faci cel mai bine și de care oamenii au nevoie ( fel de fel de servicii de la reparații la contabilitate ).

A 3 a metodă este una pe care nu o vei găsi pe niciun blog de afaceri sau printr-un manul de afaceri standard, deoarece este vorba de un buchet de idei și secrete de afaceri pe care ți le oferă Adevăratul Lup de pe Wall Street, adică Jordan Belfort.

Metodele care într-adevăr funcționează sunt puține, iar atunci când le înveți de la un practician, economisești timp, bani, resurse, energie și maximizezi șansele pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Personajul real interpretat de DiCaprio în Lupul de pe Wall Street vine în România la invitatia Extreme Training. El va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion.

Sistemul creat de Jordan, Straight Line Persuasion, este conceput astfel încât să alinieze forța necesară pentru generarea succesului în orice mediu de afaceri. Vei învăța elementele cheie care guvernează afacerile și persuasiunea, precum și strategiile și tehnicile specifice necesare pentru a construi, gestiona, promova și crește în mod eficient compania la cel mai înalt nivel.

12.Carisma nu este un dar pentru cativa norocosi. Oricine poate fi invatat sa aiba carisma. Cu asta ma ocup_ invat oamenii sa fie carismatici.

În afacerile online sunt aceleași 3 mari metode, aceleași secrete de afaceri :

ü  Investești periodic în reclamă și în optimizarea site-ului tău,

ü  Faci tu totul ( SEO, Optimizare, programare, etc. ) dacă te pricepi și nu ai bani,

ü  Aplici buchetul de metode pe care ți le oferă un practician de renume mondial care a reușit să facă 1 milion de dolari pe săptămână.

Și pentru că te-am învățat ca mereu pe acest blog de afaceri să ofer GRATIS idei de afaceri și secrete de afaceri și acum îți ofer un Cadou, o REDUCERE la prețul biletului de la cel mai mare eveniment de business din România, biletul care te va pune la masă alături de cel mai celebru brocher din lume, alături de Jordan Belfort ( Adevăratul Lup de pe Wall Street )!

Aplică acum deoarece cele mai scumpe bilete s-au epuizat în doar câteva ore și vei beneficia de o REDUCERE DE 100 de EURO!

Intră ACUM AICI ( dă click ) și folosește COD-ul de REDUCERE : hartancui .

Cu acest cod de reducere ( HARTANCUI ) când completezi Formularul de Comandă vei primi o REDUCERE din prețul biletului, o Reducere în valoare de 100 de EURO!

Anunță și colegii și partenerii tăi de acest Cod De Reducere denumit HARTANCUI pentru a beneficia și ei de o reducere de 100 de euro!

Grăbește-te! Mai sunt doar câteva bilete din cele 800 care au fost inițial! Îți dai seama? Din 800 de bilete cele mai scumpe s-au epuizat din prima zi!

NU RATA ACEST EVENIMENT!

NU RATA ACEASTĂ OCAZIE UNICĂ!

NU RATA REDUCEREA de 100 de EURO!

8.Abilitatea de a vinde e totul in viata

Biografie Jordan Belfort

În anii `90, Jordan Belfort a construit una dintre cele mai dinamice și mai de succes companii de vânzări din istoria Wall Street-ului. În acel timp, a cunoscut cele mai înalte culmi financiare, câștigând peste 50 milioane de dolari pe an, o performanță care i-a adus numele de Lupul de pe Wall Street.

Ca deținător al Stratton Oakmont, Belfort a angajat peste 1000 de agenți de bursă și a avut creșteri de peste 1,5 miliarde de dolari. Cu mai mult de 30 milioane de dolari a dat startul mai multor companii.

A fost consultant pentru mai mult de 50 de companii și a scris despre aceasta în toate ziarele și revistele importante ale lumii, inclusiv The New York Times, The Wall Street Journal, The Los Angeles Times, The London Times, The Herald Tribune, Le Monde, Carriere della Serra, Forbes, Business Week, Paris Match și Rolling Stone.

De-a lungul timpului, a cedat stilului de viață aventuros de pe Wall Street, trecând printr-un spectaculos și foarte mediatizat declin. Luând lecții valoroase din greșelile pe care le-a făcut și din prețul plătit pentru ele, Jordan a reieșit în prim-plan ca un om puternic din spatele unui extraordinar business de succes cunoscut la nivel mondial.

Astăzi, programul rău, Straight Line Persuasion System, îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, rasă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină reușite, abundență și succes antreprenorial fără să-și compromită integritatea sau etica.

Cele 2 memorii bestsellere scrise de Jordan, Lupul de pe Wall Street și Capturarea Lupului de pe Wall Street, au fost publicate în peste 40 de țări și traduse în 18 limbi. Povestea vieții lui a fost transformată într-o nominalizare la Oscar prin filmul regizat de Martin Scorsese și rolul interpretat de Leonardo DiCaprio.

Sesiunile complexe de training ale lui Jordan au fost structurate astfel încât să satisfacă oricare dintre nevoile practice. Angajamentele sale au variat de la discuții introductive de 3 ore, la programe de training complexe de 3 zile până la consultanță cu privire la modul în care poți dezvolta activ și masiv rezultatele de marketing și vânzare ale organizației.

Folosind stilul propriu, cu umor, direct și pasionat, Jordan instruiește cu privire la modul de utilizare a celui mai puternic sistem de afaceri conceput vreodată, Straight Line Persuasion System – Wolf of Wall Street.  Rezultatele vorbesc de la sine, așa că COMANDĂ ACUM AICI BILETUL și bucură-te de reducerea de 100 euro folosind codul de reducere HARTANCUI!

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *