5.000.000 clienți cu doar 500 euro

5.000.000 clienți cu doar 500 euro

Este o investiție profitabilă? 5.000.000 ( cinci milioane ) de clienți cu doar 500 euro este o investiție profitabilă?

Despre ce este vorba? Este vorba despre ghidul de afaceri somerul.ro/eu/com care are un preț de vânzare de doar 500 euro!

Ce este somerul.ro/eu/com? Citește aici primele info ( click ) apoi citește acest articol!

 • Acest site este un proiect strict specializat și dedicat segmentului de clienți care cuprinde 3 mari categorii : șomeri, pensionari, meșteri, dar și o categorie care nu poate fi regăsită în rapoarte și statistici și anume cei care nu au acte ( acte de șomer, pensionar, etc. ),
 • Ținând cont de segmentul de piață la care se adresează trebuie realizat un site astfel încât să fie ușor de utilizat, să conțină un modul și un tarif de plată ușor și acceptabil,
 • Să fie foarte vizibil prin realizarea de înregistrări în site-urile de anunțuri, astfel încât ofertele de personal să fie accesibile și prezente în google și să ofere rezultate ( să fie contactați cei care pun anunțuri și chiar să semneze contracte ),
 • Să devină site-ul nr.1 de referință, să realizeze notorietate, să devină un brand sub formă de site anunțuri profesioniști, liberi profesioniști, meșteri, etc.

Pentru a se realiza un brand și a se prezenta credibilitate atât pe partea celor care plătesc anunțurile cât și pe partea celor care vizulează ( ulterior plătesc să vizualizeze anunțurile ) trebuie să existe rezultate : x % din cei care depun anunțuri să semneze unele contracte.

Pentru a se înțelege mai bine acest proiect trebuie făcută o comparație cu autovit.ro. Autovit.ro a devenit leader național datorită numărului mare de anunțuri dar ȘI NUMĂRULUI MARE DE TRANZACȚII în urma respectivelor anunțuri.

Astfel și cu acest proiect. Nu este deajuns realizarea pragului de 100.000 anunțuri! Un anumit procent din acele anunțuri trebuie să realizeze efect, trebuie să devină tranzacții finalizate cu locuri noi de muncă, contracte de colaborare, etc.

Pentru ca o firmă să găsească ceea ce caută structura site-ului trebuie să fie formată pe categorii bine definite, astfel încât să ofere o listă exactă în urma unui search. De exemplu se caută Specialist SEO, motorul de căutare al site-ului să afișeze STRICT specialiștii SEO, strict pe zona de căutare, strict pe nivelul salarial impus, etc.

Pentru a se realiza un brand, a se realiza un site cu notorietate ( credibilitate ) trebuie o campanie de promovare care costă mai mult decât realizarea site-ului în sine, deoarece este necesară o campanie pe nivel național, evident avantajul de a fi un business online simplifică atât tehnic cât și financiar această campanie.

Ghidul aferent acestui proiect online dedicat pe România costă 500 Euro. Deci cu 500 euro ai 5.000.000 ( cinci milioane ) clienți! Este o investiție PROFITABILĂ? Categoric că DA!!!

Recomand ( chiar dacă ai experiență online ) să dezvolți pentru început acest proiect cu șomeri ( sau alt proiect ieftin din lista de proiecte de la secțiunea Consultanță, click ), deoarece NU implică costuri de implementare și promovare foarte mari, ulterior, după ce acest proiect confirmă și produce efect ( venit, ulterior profit ) poți investi cu încredere în alt proiect mai mare care să genereze venituri mult mai mari ( de exemplu cel de matrimoniale ).

De ce recomand asta? Din 2 motive :

 1. Proiectul cu matrimoniale costă de zeci de ori mai mult decât proiectul cu șomeri ( ca și investiție în implementarea proiectului nu în ghidul de afaceri ),
 2. Prin dezvoltarea proiectului cu șomeri realizezi cumul de experiență și informații pentru a dezvolta un proiect așa de mare cum este cel de matrimoniale ( și din punct de vedere tehnic și dpdv financiar ).

NU recomand și NU vând oamenilor idei ( proiecte ) de afaceri doar ca să fac bani. Doresc să realizez PLUS VALOARE! Așa am fost cursat de către 2 branduri mondiale din domeniul IT.

Aceste branduri spuneau mereu : vânzarea începe DUPĂ vânzare. Adică veniturile realizate dintr-o colaborare sunt acele venituri cumulate de după vânzarea în sine.

Nu pot vinde un proiect unei persoane care nu are experiență în online, deoarece risc să pierd chiar dacă câștig. Mai exact : câștig de exemplu 500 euro pe proiect, dar dacă respectiva persoană nu este capabilă să implementeze proiectul conform planului oferit de către mine va ajunge la faliment, ceea ce va creea o reclamă negativă în piață pentru mine.

Din acest motiv ți-am oferit această recomandare : întâi dezvolți un proiect mai mic și ulterior un proiect mai mare ( gen cel de matrimoniale ).

Ar fi fost mult mai ușor pentru mine, de exemplu, să îți vând proiectul de matrimoniale deoarece are o valoarea mai mare, însă aș fi pierdut mai târziu.

Pe mine mă interesează să câștigi tu, deoarece câștigurile mele vin din câștigurile clienților mei.

Teoretic prețul de 500 de euro conține doar Ghidul de afaceri (ideea în sine,  prezentarea proiectului, modul de tarifare, etc. ) NU conține și consultanța post-vânzare. Dar ținând cont de faptul că sunt multe persoane care ÎNCĂ nu au experiența necesară,  am decis să ofer toate cunoștințele și recomandările cu privire la proiectul șomeri GRATIS! Deci tot ce trebuie să faci este :

 • Achiți 500 de euro pe Ghidul ( prezentarea proiectului ) aferent acestui proiect,
 • Realizezi recomandările mele, recomandări care te vor ajuta să dezvolți proiectul la un nivel profi ( să analizezi piața, să faci cumul de informații privind angajatori, colaboratori, să faci cumul de info cu privire la cele mai bune site-uri de recrutare unde poți posta aleatoriu unele anunțuri, etc. ).
 • Să mă ții la curent pe perioada implementării, să apelezi cu încredere la mine, să îmi ceri ajutorul, să dezvolți proiectul după pașii indicați de mine, etc.

Aplică acum pentru acest ghid de afaceri care are o piață de 5.000.000 clienți și profită de consultanța gratuită și treci la următorul nivel de business!

Este timpul să trecem de la nivelul de blogeri la nivelul de dezvoltatori online DE SUCCES!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

2 Responses to “ “5.000.000 clienți cu doar 500 euro”

 1. nicoleta stefan spune:

  buna ziua,
  eu nu reusesc sa descarc ghidul gratis care ma intereseaza foarte mult.
  cum asa?

  • După ce se introduce adresa de email se va primi un email care va conține 4 link-uri ( adrese url ) aferente celor 4 ghiduri de afaceri gratuite. Trebuie să se dea click pe link pentru a se deschide ( în format PDF ) ghidul dorit. Este foarte ușor, trebuie doar să se introducă adresa de email corectă și completă gen : agata@hartancui.ro.

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *