5 Idei de afaceri online

In articolul “Idei de bloguri si afaceri in online (pe internet ) gratuite” am prezentat o lista cu 5 idei de afaceri online.

Fiecare idee de afacere a fost prezentata pe scurt in respectivul articol deoarece cine doreste o idee din cele 5 este rugat sa ma contacteze pentru planul de afaceri.

Daca doresti una din cele 5 idei de afaceri tot ce trebuie sa faci este sa cumperi domeniul ( exemplu : fitze.ro sau lanunti.ro ) si ulterior sa ma apelezi pentru proiectul de afaceri.

Toate aceste idei de afaceri sunt marca CiprianAndronache.ro si sunt idei de afaceri cu potential in Romania deoarece modalitatea de monetizare este atipica.

Orice idee de afacere prezentata pe acest blog de afaceri poate fi pusa in practica de catre orice persoana, din acest motiv le ofer gratis.

Insa pentru a avea siguranta ca aceste idei de afaceri se transforma in afaceri profitabile, cei care pun in practica vreo idee de afacere marca CiprianAndronache.ro sunt rugati sa ma contacteze pentru a le oferi planul de afaceri aferent.

O idee buna este doar o idee buna si nu devine niciodata o afacere profitabila fara un plan de afaceri foarte bine realizat, fara un plan de afaceri in care sa fie stipulat metoda de monetizare aferenta, metoda de implementare proiect, etc.

Puteti folosi rubrica contact, puteti trimite email direct la adresa contact@CiprianAndronache.ro sau sa ma apelati telefonic la numarul de mobil : 0039 320 882 19 29, sau pe chat la YM : menuro si Skype : Cipandronache777.

Aici ( click sau apasa ) gasiti articolul in care prezint aceste 5 idei de afaceri online.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “5 Idei de afaceri online”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Afacere mica la domiciliu : acte-necesare.ro | CiprianAndronache.ro - [...] - http://www.ciprianandronache.ro/5-idei-de-afaceri-online/ [...]

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *