ACS Ciprian Andronache

ACS Ciprian Andronache

ACS Ciprian Andronache : Antreprenor – Consultant – Speaker

” Pe copii îi pregătim pentru un viitor haotic sau îi pregătim pentru nici o șansă? ” Întrebare pusă de către ” antrenorul de genii, Florin Colceag”.

Avem un sistem de învăţământ găunos care nu cultivă pasiunile şi talentele copiilor, ci se bazează pe acumularea de cunoştinţe inutile. Și cum la naştere, toţi copiii sunt supradotaţi, de cei care nu reușesc, Noi sunt responsabili total.

Dacă este destul de mare îți recomand să îi oferi autonomie și să-l direcționezi direct pe el spre tainele dezvoltării personale și a educației financiare, baza unei vieți liniștite, pilonul unui viitor frumos. Acordă-i o șansă ca să aibe șanse de a ajunge cineva.

Dacă încă copilărește atunci poți asimila tu informațiile necesare pentru ca la maturitate al tău copil să extragă de la tine tot ceea ce are nevoie, să îi fii un mentor nu doar un exemplu.

De ce îți spun ție toate aceste lucruri? Deoarece eu pot să îți ofer informațiile de care ai nevoie, pot să ajut exact acolo unde majoritatea văd granița dintre eșec și reușită.

Inițiez la finele acestui an un proiect denumit Moldova Contează, la care, pe lângă atribuția de fondator, o să îmi ofer și cunoștințele din domeniul afacerilor pentru a încuraja tinerii să se lanseze în lumea afacerilor. De la începutul lui 2018 voi trage din răsputeri la o campanie națională de recunoaștere a meseriilor și de ridicare a gradului de apreciere pentru meserii printr-o asociație din domeniul îngrijirii și înfrumusețării.

Iar pe plan local, aici în târgul Botoșaniului, ofer și prestez consultanță de afaceri, cursuri de vânzări și training în dezvoltarea personală.

Eu am ales să inspir și să ajut oameni prin educație, dar fiecare om decide pentru viitorul său. Dacă îți dorești un viitor mai bun putem purta o discuție liberă la o cafea.

Zâmbește, viitorul e al tău, $ecretul ți-l dau eu : www.CiprianAndronache.ro

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *