Afacere 3D : Cinema Cafenea Pub 3D

Afacere 3D : Cinema Cafenea Pub 3D

Deoarece am primit cereri să comunic GRATIS cât mai multe informații despre Afacerea anului 2013 Pub Sport 3D mă supun dorinței cititorilor și comunic în continuare mai multe secrete de afaceri.

Afacerea Pub Sport 3D este nouă în România și este un concept de afacere cu o cerere foarte mare în Europa. Detalii despre această idee aici.

Ca Business Consultant recomand Cum să Economisești 100.000 de euro dacă vrei să învestești în această afacere. Detalii aici.

Legat de produsele folosite și despre furnizorul numărul 1 în România pe acest segment comunic că partenerii pe care îi recomand sunt colegii de la 3D Shop.

Ei au realizat în România 12 cafenele 3D ( diferite soluții 3D cu valori cuprinse între 3-15000 de euro ). Un cinema 3D pentru 50 de persoane costă 150.000 de euro, însă grație colegilor de la  3D Shop o soluție 3D pentru o cafenea poate costa de 10 ori mai PUȚIN ( de aici și modalitate de economisire 100.000 de euro ).

Sistemele oferite de către colegii de la 3D Shop sunt sisteme ( soluții tehnice ) personalizate, mulate pe fiecare Pub ( cafenea ) în parte, deci în funcție de cerința fiecărui manager și în funcție de spațiu comercial.

Mai jos am atașat câteva dintre informațiile comunicate de către colegii de la 3D Shop, date tehnice cât și locațiile din țară unde sunt realizate Cafenele 3D.

Pentru detalii economice despre acest model de afacere ( Pub Sport 3D ), despre acest concept de afacere pe care îl recomand ca afacere profitabilă te rog să trimiți un email. Informațiile sunt secrete din strategia de implementare și dezvoltare proiect Pub Sport 3D.

Alte afaceri din domeniul 3D aici.

Informații tehnice from 3D Shop :

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *