Afacere cu masini : pictura auto si tapete masini 3D

Afacere cu masini : pictura auto si tapete masini 3D

In domeniul auto mereu va exista loc pentru “nebunie”, placeri vinovate, dotari ciudate, vopseli si picturi speciale, culori extravagante, tuninguri si in curand 3D-ul.

Deocamdata nu va pot recomand picturi auto 3D deoreace nu va pot recomanda un furnizor in Europa in acest domeniu, insa conform specialistilor din domeniul auto este posibil ca din 2013 sa existe si in Europa 3D-ul.

Tot in materie de 3D pentru masini vor mai exista si tapete 3D.

O pictura pentru masina este o afacere de viitor. Cand spun pictura ma refer la masini de orice fel, nu doar la masinile de curse, Tir-uri, etc.

Culori extravagante si combinatii de culori pentru masini este o afacere de viitor, o afacere care va prinde in Europa, mai ales daca tinem cont si de “Not Normal” de la MINI Cooper ( prezentat deja pe acest blog de afaceri ).

Tapete pentru masini care sa tina loc de vopsea, care se pot schimba periodic dupa preferintele clientului, este o afacere de viitor.

In Romania exista ( conform .ro ) doar un singur  “pictur auto” care ofera “picturi auto”, insa doar picturi dedicate pentru Tir-uri si masini de cursa, nu pentru masini “de oras”.

Eu recomand o afacere profitabila in domeniu auto care sa ofere cele 3 produse ( pictura auto, culori si combinatii de culori pentru masini, tapete pentru masini ) pentru masinile de oras ( autoturisme, masini transport marfa, masini transport calatori, etc. ).

Tapetul pentru masini este folosit doar pentru reclama ( acele inscriptionari auto la care apeleaza in special firmele ) insa in epoca Not Normal este o modalitate de a fi Not Normal, o modalitate mai ieftina de a schimba imaginea masinei si imaginea personala.

Tapetul pentru masini este cea mai ieftina solutie si in viitor va deveni o moda, o moda in industria auto.

Ca sa va faceti o idee va invit sa vizualizati galeria foto de mai jos.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Afacere cu masini : pictura auto si tapete masini 3D”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum să pierzi 30.000 de euro! | CiprianAndronache.ro - [...] Afacere cu mașini : pictură auto și tapete mașini 3D [...]
  2. Cea mai SMART afacere 2013 | CiprianAndronache.ro - [...] poate colabora pentru realizarea de profit cu alte idei de afaceri recomandate de către mine : pictură auto și…
  3. O nouă aplicație marca CiprianAndronache.ro | CiprianAndronache.ro - [...] bun augur diversificarea afacerilor investind într-o idee prezentată pe acest blog de afaceri ca afacere profitabilă 2013 ( click…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *