Afacere de peste 5 Milione de clienti

Afacere de peste 5 Milione de clienti

Somerul.ro/eu/com este catalogata drept o afacere profitabila, o afacere online care din start are o piata de peste 5 milion clienti, o afacere pe care o recomand pe acest blog de afaceri.

Ideea de afacere online Somerul.ro/eu/com este o idee de afacere marca Ciprian Andronache si este o idee de afacere pe care o recomand cu multa incredere, deoarece piata acestei afaceri este de peste 5 milion clienti.

In Romania sunt 1 milion de someri si alte 4 milioane de pensionari si persoane care nu beneficiaza de somaj sau de vreun loc de munca, iar in Europa 1 din 5 tineri este somer ( deci aceasta afacere poate deveni pe plan international o afacere profitabila international daca se adreseaza cu un domeniu .com pe plan international ).

Aceasta afacere online se adreseaza acestor aproximativ 5 milioane persoane.

Aceasta afacere online este catalogata drept o afacere profitabila nu doar motivul ca are o piata de 5 milioane clienti, ci si din cauza ca in Romania lipseste o astfel de afacere, astfel de proiect online.

Recomand aceasta afacere online si o si cataloghez drept o afacere care merge in 2013, o afacere de viitor, deoarece mereu in Romania vor exista someri, pensionari si persoane fara locuri de munca.

Cei care doresc o afacere profitabila in online si care doresc o afacere care va avea succes in viitor pot sa ma contacteze folosind rubrica contact.

Precizez ca aceasta idee de afacere online este prezentata sub forma de proiect ( plan afaceri ) care contine toate informatiile necesare implementarii acestei idei :

–       Prezentare afacere

–       Modalitate implementare afacere

–       Modalitate monetizare online/offline

–       Etc.

Pentru mai multe detalii sau proiectul complet al acestei afaceri folositi rubrica contact.

Nota : Toate aceste idei de afaceri prezentate pe acest blog de afaceri sunt GRATUITE! Proiectele aferente ( planurile de afaceri care contin directii si recomandari privind implementarea si monetizarea ) sunt contra-cost in functie de nivelul de implementare pe care il doreste clientul.

Domeniile prezentare ( Fitze.ro, Somerul.ro, etc ) erau disponibile la momentul scrierii acestor lucrari prezentate pe acest blog de afaceri.

In momentul comenzii Planului de afaceri aferent unei idei prezentate pe acest blog de afaceri, consultantul ( Ciprian Andronache ) ofera gratuit alta idee de domeniu ( denumire site ) pentru fiecare idee in parte.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Afacere de peste 5 Milione de clienti”

Trackbacks/Pingbacks

  1. 5.000.000 clienți cu doar 500 euro | CiprianAndronache.ro - [...] este somerul.ro/eu/com? Citește aici primele info ( click ) apoi citește acest [...]

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *