Afacere online 2013 : Ghidurilimbistraine.ro

Afacere online 2013 : Ghidurilimbistraine.ro

In ultimele luni tot am primit multe emailuri de la fel si fel de siteuri care ofereau GRATUIT cursuri de limbi straine :

 • Invata engleza in 10 zile
 • Invata italiana repede
 • Invata franceza usor
 • Etc.

Cum aici lucrez doar cu romani nu am avut cum sa invat italiana foarte bine. Asa ca, am intrat si eu pe cateva site-uri. Rezultatul? Nu stiu italiana la perfectie. De ce? Deoarece multe erau tepe, multe erau reclama ascunsa, etc.

Tot acum cateva luni, o tanara studenta facea meditatii ( platite ) la engleza deoarece dorea sa plece in Anglia. Am rugat-o sa-mi trimita si mie materialele de pe care invata.

Evident, era engleza pentru “incepatori”, desi ea avea 8 ani de engleza. Deci dadea bani degeaba pe cursuri audio de genu : numele meu este, my name is.

Analizand toate aceste informatii cat si numarul de peste 4 milioane romani plecati in strainatate dar si avand perceptia precum ca foarte multi tineri doresc sa plece in strainatate ( la cursuri, la munca, etc ) m-am intrebat : Cum ma ajut pe mine sa invat italiana? Cum ajut tinerii care vor sa plece si pe cei deja plecati sa invete ( cu adevarat ) limbi straine?

Stiu ca sunt putin cei care platesc, deci ar trebui sa ofer ceva “gratis”.

Astfel realizez ghiduri AUDIO pentru incepatori : engleza, italiana, spaniola, portugheza, germana, franceza, etc., pe care le ofer GRATUIT.

Ghiduri audio inregistrate in studio cu oratori credibili, adica profesor de engleza, profesor de franceza, etc.

Pe fiecare ghid audio ( inregistare mp3 ) se va stipula de mai multe ori ca este proprietatea de drept a site-ului “ghidurilimbistraine.ro” si ca sunt oferite GRATUIT si ca sunt realizate de profesorul Berlusconi Liceul Agachi ( ca si exemplu ) pentru a fi credibili.

Un ghid audio se poate asculta acasa, in masina, pe mp3player, pe ipod, tableta, etc.

Ghidurilimbistraine.ro este o afacere online profitabila si o afacere online recomandata in 2013!

Ghidurilimbistraine.ro este o aface online cu o investitie mica :

 • Plata profesorilor de lb. franceza, engleza, italiana, germana, spaniola, italiana, portugheza – 50 euro/fiecare ( cred ca este deajuns pentru 1 ora de inregistari ),
 • Plata studioului ( daca este cazul ),
 • Plata domeniului – 50 euro,
 • Plata designului – 250 euro,
 • Plata hostingului pe 6 luni – 30 euro.

Total : 680 euro.

Avantaje si monetizare :

 • Marketing afeliat la agentiile de turism. Daca se ofera ghiduri gratuite pentru a invata limba engleza se pot pune langa ( pe site ) si bilete ieftine pentru Anglia, hoteluri, statiuni turistice, etc.,
 • Reclama agentiilor de transport aerian. Cine vrea sa invete engleza, teoretic, o invata pentru a merge in Anglia, deci ne adresam cu reclama exact potentialilor clienti – este un avantaj pe care putine site-uri il au.

Pe langa cele 7 ghiduri ( initiale, ulterior daca vor fi cereri se pot realiza si in chineza ) se pot realiza si inversele ghidurilor. Adica? Curs de limba romana pentru englezi. Proful de engleza care ne invata pe noi romanii ( audio ) engleza, tot audio va face cursul din engleza in romana.

Deci ne adresam pe toata EUROPA, nu doar pe Romania si doar romanilor.

Pe site scriem in 7 limbi : engleza, franceza, etc. : “invata limba romana gratis si repede. Click pentru a descarca ghidul audio gratis”.

Pentru a se  descarca ghidul audio introduci adresa de email.

Deci “ghidurilimbistraine.ro” este un proiect adresat international, o afacere online internationala.

Tot ce trebuie sa faci tu ( cel care doreste aceasta afacere online ) este :

 • Sa stabilesti intalniri cu profesori pe care ii cunosti sa ii rogi sa vina 1 ora in studio sa inregistreze ghidul,
 • Sa vorbesti cu o firma de web design sa realizeze design-ul si optimizarea site-ului,
 • Sa urci ghidurile pe site, sa inregistrezi site-ul in directoare, sa faci conturi pe platformele de socializare, etc.,
 • Sa faci raport lunar al cererilor din “formularul de comanda” ( punem aceasta optiune pentru cei care doresc un ghid in alta limba decat cele deja existente). Cand se ajunge la 1000 de comenzi vom realiza ghidul in limba respectiva. Formularul de comanda trebuie sa contina adresa de email al cititorului, astfel incat dupa realizarea noului ghid sa i se trimita email de informare.

Este un site cu continut static, deci de actualizat nu este necesar decat foarte rar. Doar optimizarea trebuie facuta, deci mult timp nu iti va fura.

 

ghidurilimbistraine.ro     Domeniu este liber ! Inregistrati-l !

 

Astazi ( 13 Decembrie 2012 ) acest domeniu este liber.

Secretul afacerii este formatul AUDIO!

Pentru mai multe detalii folositi formularul contact.

Conform Legeii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aceasta lucrare se considera proprietate intelectuala de drept si nu poate fi reprodusa sub nici o forma fara acordul in scris al proprietarului conform Termeni Generali De Utilizare CiprianAndronache.RO

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Afacere online 2013 : Ghidurilimbistraine.ro”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Top 13 afaceri online 2013 marca Ciprian Andronache | CiprianAndronache.ro - [...] Articolul complet aici ( click sau apasa ). [...]
 2. Promovare online audio | CiprianAndronache.ro - [...] un studiu de caz : dacă realizăm ghidurilimbistrăine.ro ( ghiduri audio ) pe care le oferim gratis, sigur vor…
 3. Rusa noastră-i o comoară! | CiprianAndronache.ro - [...] Aici propun ca rezolvare o idee de afacere online celor care doresc o afacere online. Deci pe lângă soluție…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *