Afacere Online

Afacere Online. Cum sa iti faci un blog, ce e ala blog, cum stii daca esti capabil si poti si stii sa faci un blog, cum faci sa scoti bani dintr-un blog, cum faci un blog de succes, despre ce sa scrii pe blog, despre ce sa faci blogul, sunt intrebari pe care multi le au in cap dar nu au raspunsuri.

Daca dai o cautare pe google si te axezi doar pe informatiile din Romania ai sa gasesti cam aceleasi informatii peste tot, informatii standard si sumare, pe care ori le stiai deja ori nu te ajuta prea mult pentru ca nu sunt concrete, nu sunt studii de caz.

Indiferent ca esti nou in mediul online sau ca ai deja un blog, aici vei gasi raspunsuri la unele intrebari legate despre tot ce inseamna un blog. Informatiile, raspunsurile la intrebari, pe care le vei gasi aici vin din partea unei echipe care detine un grup de bloguri ( www.hartancui.ro, www.webroll.ro, www.majori.ro, www.imaginibt.ro, www.acte-necesare.ro ) si care a invatat din mers deoarece ambitia i-a motivat sa invete singuri, sa greseasca, sa o ia de la capat, astfel incat sa acumuleze destule informatii care iti vor fi de folos.

Pentru cei care sunt noi in domeniul online voi spune ca inainte sa citeasca acest blog despre afaceri sa piarda multe nopti pe internet si sa citeasca informatiile care se gasesc gratuit pe internet cu si despre bloguri.

In articolele viitoare se vor gasi studii de caz, idei noi pentru bloguri noi, idei si recomandari pentru start-up-uri in domeniul online, idei si recomandari cum sa faci bani online, cum sa monetizezi un blog, respectiv un site, idei si recomandari privind SEO, SEM, SMM, idei si recomandari privind ceea ce lipseste in online-ul romanesc.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *