Afacere pe care NU o recomand in 2013 : Shaormarie

Afacere pe care NU o recomand in 2013 : Shaormarie

 

 

Site-uri mari de stiri din Romania prezinta interviuri cu afaceristi romani care recomanda afaceri mici ( sub 30.000 Euro ) pe timp de criza si le catalogheaza ca si afaceri profitabile, afaceri care merg in 2013.

Eu nu recomand o astfel de afacere : shaormarie.

In primul rand marii oameni de afaceri citati pe respectivele site-uri sunt afaceristi care detin afaceri mari si deci care nu au contact cu ton-ul din piata.

Un afacerist care cumpara fregate din UK cu 120.000 Euro ca si fier vechi si le vinde Statului Roman ca si nave de razboi pe `nspe milioane de Euro nu are habar ce inseamna o shaormarie, ce inseamna o afacere pe timp de criza, deoarece el face „afaceri cu Statul” ( principial vorbind ).

Consumul de fast-food tip chiosc a scazut mult in Romania de cand s-au deschis Mall-uri unde se regasesc leaderii din fast-food gen KFC, mai ales ca in ultimii ani au aparut mai multe informatii cu privire la factorii de risc privind consumul de fast-food.

In al 2 lea rand cu banii investiti intr-o shaormarie va puteti deschide un restaurant, un restaurant care intr-adevar va ofera profit si sanse mari de castig, deoarece in sezonul de nunti este mare cerere pe sali de nunti an de an.

O sala noua de nunti, cu un design nou, un concept nou, iti poate GARANTA SUCCESUL!

O shaormarie nu poate veni cu nimic nou, tot shaormarie ramane!

O shaormarie ofera un venit mic, prin concept are o anumita capacitate de productie, sa spunem 500 de shaorma pe zi.

Un restaurant insa iti poate oferi zeci de nunti intr-un an, iar un meniu de nunta pleaca de la 40-300 Euro de persoana si la o nunta vin in medie 150 de persoane.

Calculul de profitabilitate si volum desfaceri este usor de facut.

Deci o afacere tip shaormarie NU o recomand chiar daca o sa gasiti astfel de recomandari pe multe site-uri de stiri sau bloguri de afaceri.

Alegerea insa va apartine!

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *