Afacerea anului 2013 in materie de aplicatii

Afacerea anului 2013 in materie de aplicatii

Afacerea anului 2013 in materie de aplicatii : Invitatii nunta audio-video

Traim in epoca Zen, in epoca Not Normal, astfel tot ce nu este standard vinde. Afacerea anului 2013 in materie de aplicatii este un site dedicat pe invitatii nunta.

O invitatie nunta pe hartie costa destul de mult si sunt si limitate ca si oferta de design.

O invitatie nunta pe hartie costa mai mult de trimis decat de printat, deoarece aproape 1 membru dintr-o familie din Romania este plecat in strainatate.

Astfel vin cu o idee Not Normal in materie de invitatii nunta : invitatie nunta virtuala audio-video.

Se poate realiza o aplicatie care sa inregistreze audio-video o invitatie a viitorilor miri, o invitatie care sa poata fi prelucrata de catre viitori miri cu fel de fel de efecte video si audio, o invitatie care sa poata fi trimisa pe facebook, pe email, etc.

Se pot realiza concursuri pe cele mai traznite invitatii nunta, pe cele mai haioase si ciudate invitatii nunta, etc.

Se poate implementa un sistem de vot, iar cei care au cele mai multe voturi sa primeasca o reducere.

In virtual se pot realiza foarte multe in comparatie cu printul ( hartia ), iar o invitatie video cu sonor este mult mai atractiva si mai frumoasa decat o bucata de hartie colorata.

Se pot realiza invitatii nunta personalizate : pentru prietenii apropiati sa fie mai traznite, pentru familie sa fie mai serioase, pentru nasi sa fie cu dedicatie muzicala, etc.

Diversitatea este secretul acestei afaceri online, o afacere care se anunta destul de profitabila tinand cont ca in Romania folosesc internetul peste 7 milioane de persoane.

Cei care realizeaza un numar de minim 5 modele de invitatii pot primi gratuit de la site-ul de invitatii nunta un CD cu un colaj de invitatii, CD care sa ruleze in sala la inceputul nuntii pentru a delecta invitatii.

Poti realiza invitatia din pat, din bucatarie, din baie, de la birou, din metrou, de oriunde daca aplicatia iti permite si smartphone sau tableta pc.

Este o idee de afacere unica, este o idee de afacere marca CiprianAndronache .ro si o recomand celor din mediul online sa o implementeze ca si afacere internationala nu doar pe plan national.

Casa de piatra tututor si astept cu nerabdare o colectie de cele mai Not Normal invitatii nunta.

Daca iti doresti o astfel de invitatie nunta virtuala audio-video distribuie acest articol pe facebook.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *