Afacerea anului 2013 in Romania : Pub Sport 3D

Afacerea anului 2013 in Romania : Pub Sport 3D

In ghidul de afaceri Magazinul de cadouri 2012 gasiti afacerea anului 2012, o afacere prezentata pas cu pas in ghidul de afaceri pe care il puteti descarca din sectiunea Ghid Afaceri.

Pub Sport 3D este catalogata afacerea anului 2013 in Romania deoarece este o afacere care ofera ceva nou, care ofera un nou concept de Pub Sport : 3D-ul!

Acum 2-3 ani discutam cu cei de la 3D Romania despre aceasta afacere noua in Romania si imi spuneau ca sunt doar 5 Pub-uri 3D in Europa deschise, mai exact in Anglia, in Romania la acel timp nu era nici un astfel de Pub 3D deschis.

In ce consta aceasta afacere?

Daca un mini-cinema 3D ( doar pentru 50 de persoane ) costa aproximativ 150.000 Euro, un Pub Sport 3D costa mult mai putin.

Investitia pentru un Pub Sport normal poate ajunge si la 30-40 mii Euro, deci clar investitia pentru un Pub Sport 3D ar trebui sa fie mult mai mare.

Insa eu, pe acest blog de afaceri, voi dezvalui secretul acestei afaceri, secretul acestui Pub Sport 3D, secretul afacerii anului 2013.

Cum spuneam si in ghidul de afaceri Magazinul de cadouri 2012, spun si acu :

 • Pe partea de bar se pot realiza contracte de exclusivitate cu un producator de bere, contract care te scuteste pe tine ca si investitor de investitia pe partea de bar ( pentru exclusivitate furnizorul de bere iti poate realiza bar-ul suportand investitia integral )
 • Pe partea de amenajare se poate realiza un barter cu o firma de amenajari si design 3D care sa realizeze amenajarea bar-ului doar ca si reclama la serviciile sale.

Pana acum avem costuri 0 ( ZERO ) euro, chiar daca teoretic investitia ar trebui sa fie undeva la 20-30 de mii, eu v-am oferit solutii sa economisiti 20-30 de mii de euro.

A ramas costurile de infiintare firma, acte necesare si accesorii ( stampila, casa marcat, etc ) si costul solutiei 3D.

Solutia 3D pentru Pub-uri este o solutie dedicata pentru Pub-uri si ajunge undeva la 15.000 Euro. Nu totul consta in ochelari ci in solutia audio, peste 70% din valoare este partea audio, si restul partea video.

Se poate achizitiona un numar de ochelari 3D in functie de capacitatea Pub-ului dar si in functie de recomandarea specialistilor de la 3D.

Este o senzatie superba sa vizionezi un meci de liga campionilor in format 3D alaturi de prieteni intr-un Pub unde poti canta, unde poti bea cate bere vrei, unde poti dansa de bucurie, unde poti trai meciul ca si cum ai fi pe stadion, adica 3D.

Un Pub Sport 3D ar fi tentatia oricarui barbat, indiferent de locatie, oras, zona, etc. Orice barbat care iubeste fotbalul ar merge intr-un Pub Sport 3D deoarece placerea de a viziona un meci de fotbal in format 3D este o senzatie mult prea frumoasa, deci succesul acestei afaceri ar fi garantat.

Cei care doresc mai multe detalii despre aceasta afacere profitabila Pub Sport 3D ( proiectul, planul de afaceri ) sunt rugati sa ma contacteze.

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

7 Responses to “ “Afacerea anului 2013 in Romania : Pub Sport 3D”

 1. Stan Adrian spune:

  Ideea este perfecta dar cum faci sa afisezi meciurile in 3d?

  • Salut. Ideea este pusă în aplicare în UK, sunt deja peste 5 astfel de PUB-uri deschise. Când spui afișat la ce te referi?

   • Luminita David spune:

    Buna,
    Poti sa-mi spui unde gasesc echipamente pentru sport pub 3D.
    daca reusesc sa il fac ce meciuri o sa pot transmite?

    mersi

    • Bună Luminița. O să răspund la întrebările tale în curând printr-un nou articol aici pe blog. Sunt deja 12 cafenele 3D în România realizate de către colegii mei. Mai multe detalii într-un viitor articol. Dacă ai nevoie și de alte informații sau de proiectul complet aferent acestui model de business ( Sport Pub 3D ) te rog să îmi dai un email. Merci

 2. andrege spune:

  I like this web site because so considerably useful material on here : D.

 3. daniel spune:

  ….salut,sunt in lucrarile de amenajare pt deschiderea unui pub,,este interesanta idea ta de 3d pub,,

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ce afaceri merg in 2013 - [...] afacere este o afacere reala ( in mediul real ) si este catalogata ca si “afacerea anului 2013 in…
 2. Evaziune fiscală legală | CiprianAndronache.ro - [...] fiscală. Foarte puțini știu ce înseamnă evaziunea fiscală. Toți care doresc să pornească o afacere prima oară se gândesc…
 3. Economisește 100.000 de euro! | CiprianAndronache.ro - [...] articolul ” Afacerea anului 2013 în România : Pub Sport 3D ” am prezentat această idee de afaceri și…
 4. Afacere 3D : Cinema Cafenea Pub 3D | CiprianAndronache.ro - [...] Afacerea Pub Sport 3D este nouă în România și este un concept de afacere cu o cerere foarte mare…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *