Banii, viața sau musteața !

Banii, viața sau musteața !

www_CiprianAndronache_ro_

Pe musteața mea de tot ce are mai mândru moldoveanu e fix musteața.

Aici e tărâmul vilelor și a bolizilor, nimic ieftin nu ne mișcă musteața.

Nici Lorand nici Brian și nici vreun alt mare pastor de afaceri nu ne poate motiva cum ne motivează faptul că suntem botoșăneni.

Păi toată țara știe că botoșăneanul e cu 3 secunde mai iesteț decât restul, fără supărare.

La botoșănean să nu-i spui tu lecții de afaceri, că și chiar de ne-am pierde motivația noi tot facem afaceri. De ce?

Pentru că suntem obligați !

Păi dă divorț soția dacă nu fac și eu vilă pe Bulevard, și nicicum amanta nu mai merge cu mine în delegație dacă nu îmi iau un bmwan mai nou.

Aici e tărâmul lui „vrei nu vrei tu faci tată” !

Și asta apreciez la tot antreprenorul botoșănean. Astăzi a fost paradă, cei mai mari oameni de afaceri au fost prezenți la conferința organizată de domnul Valeriu.

Mai bine de jumătate chiar erau veniți doar pentru el, și s-a văzut asta și la final când au tăbărât pe el. Adevărul e că merită, e botoșăneanul care o să apară în manualul de business românesc, deci felicitări.

Acum însă vreau să îți redau fix ce a spus și dumnealui : fără ăștia micii cei mari vor muri. M-am bucurat să-l aud astăzi și pe dumnealui cu aceeași concepție. Sper că și ceilalți prezenți sunt de aceeași părere și SPER că nu văd toți în Camera de Comerț o sursă de soluții magice. Și mai SPER că nu o să facă nimineni listă de probleme și că nimeni nu o să se plângă de nimic. Adică e locul în care dezvoltăm,venim cu idei și inovăm, no?!

D-altfel și presa ar fi făcut o figură frumoasă dacă ar fi demonstrat apreciere față de domnul Valeriu prin ceea ce ar fi spus ” ăia micii „despre dumnealui, nu prin interviul lui, că un asemenea simbol are ambasadori. Cine? Cei care îl apreciază, cei mici care văd în dumnealui un idol, un exemplu, și, poate, chiar un mentor.

Că vorba aia : nu toți am făcut facultate,dar garantat toți am făcut grădinița!

A se nota metafora!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *