Bătaia și Sindromul lui Gray

Bătaia și Sindromul lui Gray

John Gray from riverbank-studios.co.uk

Băi, e bătaie, clar o dai bine! E un sindrom, nu are cum să nu fie bine!

Sunt doar replici, realitatea este alta, categoric!

Manualul spune una, realitatea este total diferită!

Trebuie să faci o cercetare de piață. Tare!

Ce faci?

 

Te urci în mașină și evadezi prin nebunia orașului analizând totul. Și hop îți vine o idee de milioane! Băăăăă, gata, știu : o franciză KFC ! Deci o dau bine tare, ești nebun? Păi nu este așa ceva aici, o să fie bătaie, o să mă îmbogățesc!

Realitatea?

Hmm! Am uitat să precizez că vorbeam de Napoli, un oraș frumos și plin de oameni naționaliști! La ei NU o să meargă niciodată KFC-ul!

De ce?

Pe lângă faptul că au ale lor mâncăruri foarte delicioase și ieftine și sănătoase, mai sunt și naționaliști! Și NU doar la mâncare! Ei conduc doar mașini producție italiană!

Deci dacă nu analizezi și PROFILUL consumatorului din piața unde dorești să activezi și te lași virusat de un Sindrom categoric bătaia o să fie între tine și faliment nicicum NU o să fie bătaie pe produsele tale, gen cum e la noi în România pe partea fast-food!

Nu este deajuns să faci ce scrie în manualul de business, trebuie să încerci ( și mai târziu și să reușești ) să ÎNȚELEGI cum gândește clientul tău !

Bun, acum ai să mă întrebi : bine băi deșteptule, și cum să învăț să fac asta?!

Este al nabii de simplu și de ieftin : înveți direct de la cel mai mare expert, direct de la John Gray!

Unde? Păi și la București și la Cluj, că vine ȘI la noi în România în noiembrie 2015.

Nu e Gray cel din film, cel cu cartea despre BDSM, e alt Gray, e John Gray, cel care a scris o carte care s-a vândut în peste 50 Milioane de exemplare!

50 Milioane de exemplare! Știi ce înseamnă asta, ă?!

480 X 90 baner gray iubire

Mai mult de atât : ai ocazia și să beneficiezi de un DISCOUNT!

Deci pe lângă că îți ofer o soluție să scapi de faliment îți mai ofer și un discount!

Așa că hai intră repede AICI ACUM ( dă click ) și ia-ți discountul!

Mulțumesc!

Video Bărbații la Mall – John Gray !

baner-gray-iubire1

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

6 Responses to “ “Bătaia și Sindromul lui Gray”

 1. Linkul nu functioneaza, dar nu asta e important, presupun ca il vei repara cat de curand.

  Dar cu riscul de a fi un fel de Gigi Contra, vreau sa te intreb ceva (si nu e o intrebare sarcastica, ci chiar una pe bune): inteleg avantajele unui curs, a unui workshop, unde poti sa primesti raspunsuri la anumite intrebari, dar chiar nu inteleg avantajele unei prezentari life (care costa destui banuti), cand in cele mai multe cazuri exact aceeasi prezentare este disponibila (gratuit sau la un cost mult mai mic) in format electronic, pe net?

  • Merci pt atentionare, acu am sesizat ca nu functioneaza link.

   Legat de intrebarea ta : costa destui banuti in comparatie cu ce? Deoarece comparatia ta NU este realista !

   O recomandare gratuita pe care sper sa o folosesti mereu : NU mai privi lucrurile Unitar ci in ansamblu!

   Un astfel de eveniment NU iti ofera doar avantajul de a sta alaturi de un specialist/un om renume/un trainer/un om bogat, etc. Cel mai mare beneficiu al unui astfel de eveniment este Secretul Afacerilor : NETWORKING-ul ! Tu ai vazut acest cost ( pret gresit )doar pe d-ul Gray, insa gandeste-te SI la oamenii care vor fi prezenti acolo 🙂

   • Pentru mine acest lucru este relativ irelevant. Lucrez in online, *toti* clientii mei au fost din afara, oameni cu care nu m-am intalnit nicodata si cu care nu am facut „networking”, oameni care nu m-au angajat pentru ca ma cunosteam sau pentru ca le eram simpatic, ci, pur si simplu, pentru ca sunt foarte bun si foarte eficient in ceea ce fac.

    Nu spun ca networkingul nu isi are rolul lui, dar il vad mai degraba ca pe ceva conex – daca tot te afli intr-un anumit loc, de ce sa nu iti faci si o relatie/cunostiinta, nu insa ca pe un scop activ.

    • Acum ! Dar peste 1 an? 3? 🙂 În viață NU putem reuși singuri 🙂

     • Am, deocamdata, zece ani in care nu am cunoscut personal nici unul din „contactele mele de business” (nici clienti, nici parteneri, nici colaboratori), totul desfasurandu-se online. Deci, in mod sigur, se poate.

      Acum nu spun ca nu ai si tu partea ta de dreptate si ca „networkingul” te poate ajuta in multe situatii, dar, iarasi, nu cred ca generalizarile gen intotdeauna sau niciodata sunt bune, iar daca totusi ar fi vorba de a face asta, probabil as prefera un eveniment mai specific, unde sa ma intalnesc exact cu oamenii care ar reprezenta targetul meu.

     • Ești foarte setat Bogdan, însă în viață ( personală, afaceri ) NU putem face totul singuri sau fără să socializăm. Presupun că vrei să te dezvolți, să crești în afaceri, asta implică și astfel de evenimente, evident. Știi, e o vorbă : nu contează unde merg ci cu cine sunt 🙂 Așa și cu astfel de evenimente 🙂

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *