Cadou un apartament în București! Secretul imobiliarelor!

Cadou un apartament în București! Secretul imobiliarelor!

Orice dezvoltator imobiliar mai open mind ar trebui să-mi ofere cadou un apartament pentru aceastră strategie de dezvoltare, metodă de vânzare și practică notorietate.

Trăim în epoca Not Normal, în epoca când tot ce e trendy și plin de culoare trebuie să fie ceva reinventat, ceva tradițional cu note trendy, ceva vechi adaptat, etc.

Orice tablou plin de culoare trage ochiul în orice expoziție, indiferent de pictor. Orice not normal este ceva diferit, ceva care iese în evidență față de normal.

Acesta este secretul pe care îl divulg astăzi, secret care se adresează celor din domeniul imobiliar, celor care realiză valoare nu doar construcții, celor care înțeleg acest Plus Valoare că înseamnă mai mult decât un sac de ciment în plus față de concurență.

Acestora mă adresez cu acest articol deoarece doar EI pot să-mi ofere un apartament cadou pentru o strategie cu ajutorul căreia pot face diferența în piață atât pe planul vânzărilor în valoare mare cât și planul de brand, notorietate și chiar MONOPOL.

Când vii cu o idee UNICĂ, cu ceva NOU, clar se poate realiza monopol, iar avantajul monopolului îl înțelege orice manager care a auzit de Ford.

Dacă alegem 2 mașini pentru o comparație vedem că deși amândouă sunt mașini totuși sunt puțin diferite. Culoare, dotări, preț, etc.

Eu nu vorbesc de astfel de diferențe, eu vorbesc despre comparația atipică dintre un elicopter și o mașină de exemplu, care au ca asemănare un singur lucru : amândouă te ajută să te deplasezi.

Așa și în domeniul imobiliar. Nu mă refer la 2 apartamente care diferă prin culoare vopseli, finisaje, dotări, etc. Vorbesc despre diferența de CONCEPT.

Dacă luăm București-ul vedem la toți dezvoltatorii imobiliari comparația dintre cele 2 mașini. Nu vedem nimic WOW, nu vedem INOVAȚIE, nu vedem acel Not Normal, nu vedem acea rată de creștere ( dezvoltare ).

Eu pot să fac diferența, pot oferi acea INOVAȚIE, acel ALTCEVA care face diferența atât sub formă de concept cât și sub formă de creștere vânzări.

Da, vorbesc și despre CREȘTEREA VÂNZĂRILOR, deoarece pe acest praf ( expresie populară pentru criza economică ) vânzările stagnează sau scad considerabil.

Când ai credite sau linii de credite de milioane de dolari, când ai zeci de imobile nevândute, când creditorii presează și clienții refuză tu ce faci?!

Este simplu : dai un apartament cadou pentru deblocarea vânzărilor DAR și pentru RELANSAREA AFACERII și pentru un plan de dezvoltare pe termen lung.

Când ai fost ultima oară într-o excursie? Când a fost ultima oară când aflat într-o țară străină ai văzut și altceva decât cele recomandate de către un ghid gen : monumente, muzee, arhitecturi, etc.?!

Când a fost ultima oară când ai auzit : băi, deci italienii au stilul lor.

Acesta este secretul afacerii : stilul!

Noi românii avem o fixație pentru un anumit STIL de casă. Napoletanii au o fixație pentru un alt stil de casă. Francezii au o fixație pentru alt stil de casă. Toți avem un stil de viață, un stil de casă.

Cine acoperă această nevoie în București? Ce dezvoltator îmi oferă mie, un napoletan pur sânge, o casă exact ca la mine acasă în Napoli?

Câți străini avem rezidenți sau stabiliți de tot în România? Câți dintre aceștia sunt OAMENI DE AFACERI?

Cine ar plăti 250.000 euro pentru o casă identică cu casa de la el din țară?

250.000 este media unei case în Europa. Dacă îi ceri unui englez 250.000 de euro pentru o casă identică cu apartamentele din Londra îți va spune că ai o ofertă bună.

Segmentul de piață este mare, deoarece numărul oamenilor de afaceri ( funcționari, afaceriști, fotbaliști, etc. ) este foarte mare.

Segmentul conține DOAR oameni potenți financiar, ceea ce înseamnă de departe că este CEL MAI BUN SEGMENT DE PIAȚĂ.

Tot ce trebuie făcut este să identificăm pe toți cei din acest segment, facem un raport pentru a evidenția cotele ( câți italieni, câți englezi, etc. ) astfel încât să vedem ce nație predomină apoi tot ce trebuie făcut este să studiem CULTURA și ISTORIA fiecărei cote.

La un nivel puțin mai mic ( din toate punctele de vedere ) această schemă funcționează. Este vorba de Botoșani, oraș mult mai mic decât București-ul cât și mai puțin potent financiar.

Este vorba despre un restaurant cu specific italienesc, restaurant care doar prin acest concept de business ( specific străin, italienesc ) are o cifră de afaceri de 60-90 mii euro pe lună, o cifră enormă pentru nivelul de trai și nivelul de cumpărare din Botoșani, Botoșani care este CEL MAI SĂRAC ORAȘ DIN ROMÂNIA, orașul cu cel mai mare număr de șomeri.

Cum este posibil? Datorită conceptului, clar. Ce demonstrează acest lucru? Demonstrează faptul că TOȚI VREM CA LA MAMA ACASĂ! Și nu doar când este vorba de mâncare ci și când este vorba de locul unde ne retragem pentru odihnă, pentru liniștea sufletească, pentru relaxare și pentru a respira aerul de acasă.

Finisajele și arhitectura nu sunt mult mai scumpe decât cele standard, însă Prețul pe CONCEPT este de 4-5 ori mai mare decât prețul unui apartament standard, adică ADAOSUL ESTE CONSIDERABIL DE CONSISTENT!

Dacă vrei să-mi vinzi un apartament NORMAL este foarte dificil, deoarece AU ȘI ALȚII și poate chiar NU îmi oferi nimic în plus, nimic diferit.

Dar când îmi oferi o casă CA A MEA DIN ȚARA MEA și DOAR la tine găsesc deja nici nu mă mai interesează parcă prețul ( mai ales că nici nu există cu ce să fac comparație ).

Pentru mai multe detalii aștept întâi cheia de la apartament și după email-ul!

Citește și următorul articol :

Firmele de construcții sunt salvarea de la sărăcie ( click aici ) .

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

One Response to “ “Cadou un apartament în București! Secretul imobiliarelor!”

  1. Imocontrol spune:

    Aveti mare dreptate, in Romania din pacate daca doriti o casa ca la dvs acasa sunteti nevoit sa inchiriati/cumparati ceva romanesc pe care mai apoi sa il modificati cu ajutorul unui designer de interior.

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *