Calitatea de vanzator

Imi aduc aminte acum multi ani, am cunoscut un jurist, mai batran ca mine, care avea succes la femei pe care le cunostea pe internet. Fiind nou in viata noastra ( internetul ) si nefiind la moda site-urile de socializare si multi nu stiau inca tainele acestui internet care ne-a schimbat viata, iar eu fiind tinerel si fara experienta in abordarea unei femei, cu toata rusinea l-am intrebat : ce le faci? cum reusesti sa le seduci?

Cu o fata calma, o voce calda mi-a raspuns : viata unui om este compusa din povesti ( intamplari ), orice om este atras si tentat de viata altui om ( povestea sau povestile lui ), asa ca tot ce fac este sa ii spun unei femei o poveste cu care reusesc sa-i atrag atentia si chiar sa o seduc.

Acum, cand scriu aceste randuri, ma gandesc si la ce spunea un mare actor roman in filmul Filantropica :  “fiecare mana intinsa trebuie sa spuna o poveste “.

Asa ca, eu voi incerca sa-ti tin atentia la mine si sa-ti atrag interesul la mine prin cele povestite de mine ca sa putem ajunge la rezultatul ( scopul, target-ul ) dorit, adica tu sa devii un om de vanzari, un om de vanzari mai bun cu o cariera de succes in vanzari.

Daca iti aduci aminte din vremea cand erai la scoala si nu stiai lectia si aveai si un profesor rau, la orele lui nu stateai cu stres si oricat de mult ti-ai fi dorit sa inveti si sa retii ceva parca nu reuseai?

Eh, asta incerc eu sa fac prin acest curs de vanzari pe acest blog despre afaceri cu tine si fata de tine, sa-ti transmit acea stare de libertate, de lejeritate si chiar putin umor ca sa pot sa te fac sa intelegi cum poti descoperi si avansa in ceea ce ti-ai propus, in cariera de om de vanzari.

La fel poti face si tu in cariera ta, mereu sa transmiti acea liniste si stare calda.

Nu ti s-a intamplat niciodata sa iti fie teama de un lucru? Si dupa o perioada, dupa ce ai realizat acel lucru sa-ti spui singur : Doamne, ce usor a fost….sau ce usor era?

Asta incerc eu sa realizez acum cu tine si voi reusi. Voi reusi pentru ca imi doresc sa fii un om de vanzari de succes dar si sa faci o cariera de succes in vanzari.

Asa ca voi incerca printr-o nota calda si amuzanta sa te fac sa intelegi ca e usor totul, pentru ca totul este in mintea ta, in creierul tau. Resursele iti apartin, aceasta calitate de vanzator exista in tine, eu te ajut doar sa o descoperi.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *