Ce afacere sa-mi deschid?

Ce afacere sa-mi deschid?

In functie de pregatirea profesionala, de aptitudini si atitudini poti decide ce afacere sa-ti deschizi.

Eu recomand la foarte multe persoane care sunt noi in domeniul afacerilor sa isi deschida pentru inceput o afacere de familie sau o afacere mulata pe propria profesie.

Mai concret, ori faci o alianta cu familia ta si deschideti o afacere de familie in care sa fiti toti implicati de genu : ferma agricola, sere de legume, etc, in care ca si familie va puteti sprijini si ajuta, ori deschizi o afacere mulata pe domeniul tau de activitate, pe profesia ta.

Foarte multe persoane ma cauta sa le ofer idei de afaceri. Pe toti ii intreb : ce stii sa faci?
Acelas lucru te intreb si pe tine : ce stii sa faci?

Este foarte simplu, nu te speria.

Daca esti de meserie mecanic auto atunci te sfatuiesc sa inveti in continuare si sa te pregatesti, ulterior sa iti deschizi o afacere in domeniul auto.

Nu, nu te gandi ca domeniul auto inseamna doar : vulcanizare, service auto, etc.

In domeniul auto sunt si blogurile auto.

Tu stii ca in Romania nu exista un blog auto in care sa gasesti informatii exacte si concrete de genu : taxa auto LEGALA, impozitul pe fiecare model si motorizare in parte, asigurarea pe fiecare model/marca/motorizare in parte, consumul unei masini noi si second pe fiecare model/marca/motorizare in parte.

Sunt foarte multe forumuri si site-uri insa nu este nimeni care sa vina cu informatii exact, sigure si certificare de producator.

Ti-am dat o idee de afacere gratis? DA?!

Te intereseaza aceasta idee de afacere “blog auto” si vrei sa investesti in ea insa ai nevoie de mai multe informatii?

Ca de obicei, blogul despre afaceri CiprianAndronache.ro ofera informatii gratuite tututor cititorilor, astfel urmareste blogul despre afaceri CiprianAndronache.ro si in curand vei gasi un articol care iti va oferi toate informatiile cu privire la aceasta idee de afacere : blog auto.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *