Ce fac daca apare un blog concurent identic cu al meu?

De exemplu poate aparea un blog concurent mai bine actualizat, cu mai multi post`men-i ( scriitori ) cu o investitie mai puternica in start-up si reclama, cu o platforma mai sistemata si mai complexa, etc.

Ce faci atunci?

Cititorii tai pot deveni in timp cititori constanti. Efectiv sa intre pe blogul tau doar sa citeasca ce ai mai scris. Nu e ca la www.hartancui.ro.  In cazul motoare2012.ro ( de exemplu ) unii cititori pot reveni doar sa vada ce motoare au mai aparut, doar sa vada parerea blogului ( a ta implicit ) despre o anumita motocicleta.

Se poate sa devina si cititorii blogului concurent, dar totusi sa ramana cititorii tai.

Este la fel ca si in cazul site-urilor de vanzari motoare second-hand.

Pe langa autovit exista multe alte site-uri de vanzari motoare, dar totusi lumea prefera autovit-ul din diferite motive relevante sau nu.

Chiar daca apare un blog concurent sau nu , tu mereu trebuie sa fii pregatit cu blogul tau.

Si nu ma refer ca dupa un timp sa incepi sa adaugi pe blog horoscop, vremea, curs valutar.

Pentru ca nu e bine, nu e recomandat, cititorul tau intra efectiv sa gaseasca informatii despre motoare. Daca l-ar fi interesat cursul valutar ar fi intrat pe bnr.ro

Desi foarte multi fac astfel eu nu sunt adeptul.

Mereu am fost de parere si societatea confirma putin dar o sa confirme total in 5-10 ani, ca trebuie sa se revina la cum a fost odata. Mai concret, sa se revina la firme strict specializate.

Presupun ca nu iti aduci aminte de perioada despre care vorbesc eu, cea dinaintea democratiei, cea dinaintea lui ’89, iti spun ca astfel erau firmele ( societatile de stat ) oamenii, companiile, etc.

Noi romanii de cand cu democratia ne-am invatat sa facem orice si de toate dar nimic bun.

Din acest motiv se revine la acea moda, si din cauza dezvoltarii dar si din cauza lipsei de efecienta, randament, productivitate.

Tu iti cunosti concurenta?

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *