Cea mai bună afacere 2014

Cea mai bună afacere 2014

Cea mai buna afacere 2014 from econews.com.au

Cea mai bună afacere 2014 este rezultatul analizei din ultimele 6 luni, analiză realistă realizată în piață nu pe internet. Când discuți real cu oamenii este mult mai profund și mai realist decât orice raport întocmit într-un birou.

Toți cei cu care am discutat în ultimele 6 luni aveau în mare aceleași dorințe, întrebări, neclarități.

Toți doreau, în mare, cam aceleași lucruri cu privire la cea mai bună afacere în 2014.

Astfel am ajuns să generez conceptul de Cea mai bună afacere 2014, analizând ceea ce vor cu adevărat oamenii nu ceea ce spune manualul de afaceri sau rapoartele europene.

Ca să ofer o astfel de recomandare denumită Cea mai bună afacere 2014 trebuie întâi să arăt cum am ajuns aici, ce vor oamenii de fapt :

Afacere anului nunti from CiprianAndronache.ro

Ø  Vreau o afacere în care să nu bag mulți bani,

Ø  Vreau o afacere care să meargă la sigur, să nu pierd,

Ø  Vreau o afacere pe care să o pot face singur,

Ø  Vreau o afacere pe termen lung, care să dureze,

Ø  Vreau o afacere ușoară, fără prea multe bătăi de cap,

Ø  Vreau o afacere care să îmi ofere și timp liber,

Ø  Vreau o afacere care să nu mă consume,

Ø  Vreau o afacere mică dar care să îmi ofere apreciere,

Ø  Vreau o afacere care să îmi permită să îi fac un viitor copilului meu,

Ø  Vreau o afacere care să îmi ofere un venint Constant, chiar dacă nu este prea mare,

Ø  Vreau o afacere sigură pe termen lung,

Ø  Vreau o afacere însă nu am pregătirea necesară, nu-s afacerist.

200 Idei afaceri from CiprianAndronache.ro

Analizând lista de mai sus am oferit răspunsul : angajează-te la stat, devii bugetar! Aceasta este cea mai bună afacere în 2014, deoarece statutul de bugetar îți poate oferi ceea ce vrei, doar dacă te angajezi la stat poți avea tot ce ai cerut în lista de mai sus!

Nu există o asemenea afacere care să se muleze pe toată lista de mai sus, este ca și cum ai dori noua mașină Pipa de 320 de cai, 12 airbag-uri, consum de 4,4 urban la prețul de bicicletă, de mașină second.

Nu se poate așa ceva, în fond Pipa este producătorul cu cele mai multe mașini vândute în Europa, cu gama de Lux Foni, cu mașini produse manual care oferă cel mai bun punctaj la siguranță, nu ai cum să dai pe o asemenea mașină cam cât ai da pe o mașină second normală! Cel mult dacă o comanzi până pe 13 iulie să prinzi reducerea de 3000 de euro, însă nu poți avea stil și rafinament cu bani puțini!

La fel este și în afaceri, este greu să faci bani, să nu intri în faliment, să amortizezi investiția și să nu riști și să nu cheltui nimic.

Știi vorba aia : dai un ban dar stai în față! Vrei cea mai tare mașină din 2014, lux și siguranță, atunci îți cumperi Pipa, vrei să dai puțini bani dar să nu ai avantajele lui Pipa atunci îți iei una second. Așa și în afaceri : vrei să nu cheltui bani dar totuși să ai un venit constant atunci angajează-te la stat!

Vrei doar să ai o mașină cu care să circuli îți iei una second de la care nu ai prea mari așteptări, dar na, ai dat puțin pe ea!

Cam așa stau lucrurile și în afaceri, d-aia am făcut comparația cu mașini, deoarece știe tot omul că diferența de calitate, siguranță, confort și lux se plătește!

Idee Afacere online someri from CiprianAndronache.ro

Acesta este un model de advertorial, un model de articol dedicat. Tot ce ai citit până acum este strict un Exemplu de Advertorial ( inclusiv titlu ). Acum analizează singur , vezi cum este înserată reclama, care este target-ul, care este segmentul de piață, care este mesajul ( ce vrea să se transmită, să se informeze ) și astfel vezi cum se face un advertorial.

Acesta este doar un model de advertorial, un exemplu ca să înțelegi mai bine teoria pe care ai citit-o cu privire la cum se face un advertorial. Toți știm teorie dar puțini pot exemplifica practic, din acest motiv am ales să îți ofer ceva REAL, ceva palpabil, un model completat de advertorial, ca să poți înțelege mult mai bine cum se scrie un advertorial.

Dacă de la început îți formezi un stil de scris advertoriale după 2 ani încă vei avea cititori care nu au renunțat la tine chiar dacă în 2 ani și-au dat seama că unele articole sunt advertoriale. Dacă îți formezi un stil de scris de la început îți va fi foarte ușor să generezi idei noi, idei de advertoriale care să placă cititorului, care să nu arate a reclamă pură, care să aibă impact și efect asupra cititorului ( potențialului client ).

Cu timpul, dacă îți formezi un stil de scris, vei avea mereu idei de advertoriale deoarece stilul format îți va oferi libertatea necesară să jonglezi cu titluri și idei, ceea ce lipsește la majoritatea celor din online : idei de advertoriale, idei de titluri.

Stilul de scris poate genera apreciere din partea celor care caută blogeri pentru diferite parteneriate, asta înseamnă că efectiv stilul tău de scris poate să îți aducă bani, contracte noi, parteneriate, apreciere în piață!

Dacă ai înțeles cum se scrie un advertorial ( sau care este cea mai bună afacere în 2014 ) distribuie acest articol!

Idee afacere online site nou videochat 350 milioane dolari from CiprianAndronache.ro

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *