Cea mai buna afacere online : un nou site de videochat PiP

Cea mai buna afacere online : un nou site de videochat PiP

Picture-in-picture ( PiP ) este viitorul in domeniul video. Corelat cu HD si 3D inseamna futere, inseamna leader, inseamna notorietate in piata.

Un site de videochat realizat acum 2-3 ani a costat in jur de 130.000 euro.

Un site de videochat PiP ( picture-in-picture ) ar costa mai mult decat un site standard, insa ar produce un efect in piata mult mai mare.

Diferenta de cost de la un site normal la un site PiP s-ar compensa cu banii alocati de un site normal pentru promovare, pentru reclama.

Insa serviciul de PiP ar insemna notorietate in piata, atat la nivelul modelelor care presteaza videochat cat si la nivelul membrilor ( clientilor de videochat ).

Acesta ar fi secretul afacerii in videochat in materie de site : PiP.

Ce inseamna pentru videochat acest picture-in-picture?

Am precizat si in ghidul de afaceri “Ghid videochat 2012 by majori.ro” : inovatia si diversitatea face diferenta. Daca un model presteaza cu mai multe camere odata prin metoda PiP inseamna diversitate si virtualitatea se transforma in realitate, ceea ce denota faptul ca membru este satisfacut si implicit plateste.

Daca cam4 prin metoda sa de tip licitatie-donatie a detronat site-ul standard de videochat, clar ca un nou site de videochat cu serviciul PiP ar detrona orice site standard de videochat.

Deci un site de videochat PiP clar este o afacere profitabila, este cea mai buna afacere online.

Tinand cont ca in Romania sunt cateva mii de studiouri , o asemenea investitie sub forma de asociere ar insemna un cost foarte foarte mic pentru fiecare studio, nu o investitie.

Daca se mai ofera si facilitatea de a vizualiza show-urile “pe datorie” si sa se emita plata la urmatoarea logare sau incarcare card, atunci clar ca succesul va fi neasteptat de mare.

Este o idee de afacere profitabila si foarte usor de transformat din idee in afacere internationala de succes.

Recomandarile cu privire la perfomanta modelelor, amenajarea camerelor, idei de show-uri, etc, le gasiti in ghidul de pe majori.ro

Succes.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

4 Responses to “ “Cea mai buna afacere online : un nou site de videochat PiP”

 1. Studio spune:

  haha plata pe datorie, cum asa ceva?

  • Nu este plata pe datorie 🙂 Este un concept de business online optimizat astfel încât prin metodele de taxare deveni cel mai productiv site de videochat. Pentru mai multe detalii te rog email.

 2. Ildiko spune:

  Este bine ca studiourile sa aleaga aceasta forma de promovare.

 3. Octa spune:

  O idee interesanta. As vrea sa o vad pusa in aplicare

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cea mai buna afacere online : un nou site de videochat PiP | CiprianAndronache.ro | BunDeCitit.ro - [...] video. Corelat cu HD si 3D inseamna futere, inseamna leader, inseamna notorietate in piata. www.ciprianandronache.ro cateva…
 2. Cum să câștigi 350 de milioane dolari pe an | CiprianAndronache.ro - [...] investi 120-150 MII de euro ca să câștigi 350 MILIOANE dolari pe an? Când am pus titlu Cea mai…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *