Cea mai nouă și eficientă metodă de reclamă 2013

Cea mai nouă și eficientă metodă de reclamă 2013

Cum se cântă, cum se dansează, cum se fac clătite, cum se face o afacere online. Aceasta este o idee de afacere online gratuită : cumse.ro.

Am căutat ca un trompetist ( ca un ghinionist ) pe internet cum se cântă la trompetă. Și marea mi-a fost trompeta ( surpriza ) deoarece nu am găsit în .ro cum se cântă la trompetă.

Însă ce frumos ar fi dacă aș găsi un clip video în care să-mi arate un profesor cum se cântă la trompetă…

Ar fi frumos și dacă am salva toți mirii din România care nu știu să danseze și, săracii, mare le este rușinea când înainte de nuntă fac exerciții de vals cu un prieten în timp ce restul prietenilor plini de bere și voie bună dau note și râd mai tare decât la Tom & Jerry !

Clipurile audio/video sunt urmatoarea generație de afaceri online. Este plin online-ul de txt, însă cei care vor migra spre conținut audio/video vor avea un succes fulminant.

Este mult mai accesibilă informația audio/video deoarece poți să o consumi chiar și în mașină, ceea ce txt-ul nu poate deoarece este interzis prin lege.

Conduci frumos prin traficul malefic din București și ca să nu fii atent la înjurăturile clasice românești dai volumul mai tare la o prezentare audio gen : cum se cântă la trompetă, cum se monetizeaza un blog, cum se câștigă la bursă, etc.

Nu doar dansul și muzica vor avea o priză de fier în acest format audio/video ci și celelalte domenii : afaceri, marketing, etc.

Suntem în epoca VITEZEI, suntem în epoca Not Normal, suntem în epoca când standard-ul devine vechi și noul devine util, suntem în epoca când crazy ideas înseamnă diferențiere nu ciudățenie! Prezentările audio/video sunt de format BMW, ceea ce ne ajută să avem viteză în dezvoltarea personală sau în dezvoltarea afacerii.

Nu trebuie să ne împotrivim evoluției. Știu, este plăcut să citești, însă nostalgicii vor fi mereu pe bancă în parc cu ziarul în mână, iar profesioniștii vor fi online cu informația redată audio/video.

Efectiv se va migra conceptul de TV + conceptul de Radio în online, iar reclama veche și stresantă de tip adsense va fi o ruină, va fi legendă, va fi subiect de predat la facultate, deoarece noua metodă de reclamă în online este metoda standard de reclamă pe sticlă și la radio : spoturi audio/video.

Dacă cititorul descarcă o prezentare în format audio de tip Top 13 idei de afaceri online 2013 și îi dă play în mașină NU poate să REFUZE ( prin click X sau DELETE sau schimbat postul din telecomandă ) RECLAMA la Cea mai bună afacere online 2013 deoarece NU știe secunda/minutul când se va reda această reclamă! Din acest motiv efectul va fi pozitiv și randamentul aproape de 90%.

Există o altă metodă de reclamă mai eficientă decât această metodă?!

Dacă cunoști tu vreo metodă te rog frumos să o scrii la comentarii.

Dacă consideri că aceasta este direcția corectă și direcția de care avem nevoie pentru a eficientiza online-ul atunci te rog să distribui acest articol.

Succese!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

2 Responses to “ “Cea mai nouă și eficientă metodă de reclamă 2013”

  1. Razvan spune:

    Intr-adevar, este o afacere de viitor. Tutorialele sunt si vor fi de viitor. Totusi, pentru a putea sa inveti pe cineva ceva, trebuie sa stii la perfectie domeniul 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Idei afaceri 2014 ( +18 ) | CiprianAndronache.ro - […] Îți fac cea mai bună reclamă, p2p, reclama care generează altă […]

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *