Cel mai mare director de articole din Romania

Cel mai mare director de articole din Romania

SEO, SEO, SEO! Toti oamenii din online vorbesc de SEO, insa mai putin de continu propriu si de calitate. Orice specialist in marketing, promovare online, iti va recomanda aceleasi chestiuni : directoare de link-uri si directoare de articole.

Postarea de articole cu link catre propriul site pe un director de articole este cea mai recomanda metoda de specialisti, si tot ei spun ca este cea mai buna metoda SEO.

Intr-adevar este o metoda buna, insa daca articolele nu sunt de calitate ( sa raspunda unei cereri, sa contina un titlu atractiv dar pe subiect, etc. ) nu da randament.

Toeretic, cei care fac asta singuri ( peste 80 % din blogosfera romaneasca ) o fac deoarece nu sunt la un nivel destul de mare sa plateasca sute/mii de euro unei firme specializata pe SEO pentru astfel de campanii SEO.

Si tot teoretic cei peste 80% care nu sunt la respectivul nivel sunt cei care nu stiu cum sa faca ( implicit sa realizeze materiale creatie proprie de calitate ) ca sa ajunga cat mai sus.

Pentru toti cei peste 80% din blogosfera romaneasca care nu stiu sa realizeze un articol dedicat, un advertorial, un articol seo care NU doar sa contina link catre propriu blog ci si scrierea sa fie de asa natura incat sa provoace cititorul sa intre pe blog, vin cu o solutie mult mai practica si mai ieftina : Cel mai mare director de articole din Romania care NU te pune sa-ti scrii singur articolul.

Vi se pare anormal? Stiu, aveti dreptate.

Din acest punct de vedere m-am exprimat astfel „Cel mai mare director de articole din Romania”, deoarece aceasta este si ideea pe care o recomand oamenilor din online care doresc o afacere profitabila in online : director de articole „la comanda”.

Mai concret : un director de articole cu articole gata realizate si folosite ca si template-uri. Blogerul plateste un abonament sau un numar fix de articole, directorul de articole selecteaza din lista de template-uri, completeaza template-ul cu cerintele blogerului si ulterior publica articolul.

Sau efectiv sa realizeze o galerie cu template-uri ( articole deja realizate si necompletate ) si blogerul sa-si selecteze singur template-ul care se muleaza pe subiectul sau.

Se poate realiza si articole pe comanda, nu cele din galeria cu template-uri, ci efectiv articole noi pe comanda.

Este o idee de viitor, o idee de afacere care poate genera venituri destul de mari tinand cont ca in blogosfera romaneasca sunt peste 60.000 de blogeri si se estimeaza o crestere destul de mare in 2013.

Pentru planul de afaceri ( proiectul integral ) al acestei afaceri online va rog contact.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *