Cel mai mare VIOL online : 16.000

Cel mai mare VIOL online : 16.000

Sper că nu ai fost niciodată abuzat(ă) sau violat(ă) însă cred că ai să poți să înțelegi prin ce am trecut eu.

Tu poți oferi unui STRĂIN, unui necunoscut, ceva la care ții foarte foarte mult? Un obiect, un gest, o sumă de bani?!

Gândește-te cum este ca 16.000 de oameni să îți ia fiecare câte o bucată din tine, câte un fir de păr, câte o secundă din viața ta, câte o amintire frumoasă din viața ta, câte o experiență de neuitat din viața ta.

Asta am pățit eu timp de 1 an de zile, astea mi-au făcut mie peste 16.000 de oameni și totuși EU AM ÎNCREDERE ÎN TINE! DA!

DA! Da, am încredere în tine și îți ofer tot ce a mai rămas din acel ceva la care țin EXTREM DE MULT! Și te rog să înțelegi că ți-l ofer GRATIS!

De ce?! Cum este posibil ca după asemenea experiențe negative să fac un așa gest de FRUMOS față de tine?!

Deoarece am încredere în tine că vei înțelege tot ce urmează :

Știi câte ORE, câte ZILE, câte NOPȚI, câte LUNI, câți ANI de muncă au fost necesari ( ani din viața mea ) să acumulez experiența și cultura necesară pentru a fi un speaker online pe segmentul afaceri, pentru a reda GRATIS aceste secrete de afaceri?

Știi cât durează să înveți să scrii online, să realizezi un blog online, să scrii un articol, să-l publici și să-l faci vizibil în google astfel încât TU să ajungi imediat la el doar ca să îți rezolvi problemele din afaceri GRATUIT?

Aceasta este o lecție de afaceri GRATUITĂ, da! Lecție pe care ți-o ofer pe timpul și munca mea ȚIE total GRATUIT, deci citește cu atenție!

TU NU TREBUIE SĂ FACI ACEASTĂ GREȘEALĂ pe care am făcut-o eu, tu prin acest articol trebuie să înțelegi o sintagmă foarte veche : ÎN VIAȚĂ TOTUL SE PLĂTEȘTE!

Și totuși eu contrazic această sintagmă și îți ofer secrete din afaceri gratis, fără ca tu să plătești ceva.

Ai plătit ceva că ai intrat și ai citit orice ai dorit pe acest blog de afaceri?!

NU!

Din acest motiv ( al naibii de relevant zic eu ) îți explic DE CE trebuie să APRECIEZI tot efortul meu, toată munca mea, tot timpul meu, toată experiența mea PRINTR-UN SIMPLU SHARE!

Nu trebuie să plătești dar MĂCAR APRECIAZĂ aceste informații și aspectul de GRATIS.

De ce îți explic toate acestea ție? Deoarece ( cum am spus și mai sus ) eu am încredere în tine deoarece tu ȘTII SĂ APRECIEZI, tu NU ești violator!

Acest blog NU este un blog unde intri de plăcere să citești un banc sau horoscop sau alte baliverne de tip părere personală despre orice, nu este un blog unde citești despre Drăgușanca sau alte can-can-uri, acest blog este un blog de afaceri, acest blog este experiența mea din afaceri pusă online pentru tine, acest blog este locul unde intri SĂ CITEȘTI INFORMAȚII PREȚIOASE nu să citești bancuri, din acest motiv îți explic de ce trebuie să apreciezi printr-un SHARE ( share = distribuie pe rețelele de socializare acest link sau acest blog de afaceri ).

Când intri pe un blog generalist, pe un site de știri, pe orice altfel de site/blog intri de plăcere sau plictiseală, intri să citești un can-can, intri din diverse motive. Aici intri SĂ ÎNVEȚI afaceri și vânzări, să afli secretul afacerilor gratis, din acest motiv trebuie SĂ APRECIEZI printr-un SHARE!

Acest blog este unic în România deoarece conține informații pe care alții NU le oferă deloc ( din diverse motive ) pe când eu le ofer gratis. NU mai există alt blog de afaceri în România care să îți redea EXPERIENȚA unui om cu o cariere de 13 ani în 2 țări. Pe orice site/blog de afaceri găsești informații sumare, informații generale, recomandări de cărți de business, păreri și idei.

Aici, pe acest blog de afaceri, găsești IDEI DE AFACERI UNICE, planuri de afaceri, idei de afaceri online de la 200 de euro, studii de caz, metode de vânzări, recomandări și secrete, din acest motiv trebuie SĂ APRECIEZI printr-un SHARE!

Alții îți vând un SINGUR CD cu informații despre creșterea unor animale la prețuri de zeci de euro, eu îți ofer totul gratis, inclusiv și consultanță*.

Dacă toți cei 16.000 de oameni care au intrat până acum pe acest blog de afaceri ar fi înțeles sintagma de mai sus și ar fi fost oameni de business și ar fi SHARE-uit acest blog aș fi ajuns la 1.600.000 ( un milion șase sute de mii de oameni ) de cititori pe blog ( în medie 100 de persoane are orice persoană în lista sa de prieteni de pe rețelele de socializare ).

Știi ce înseamnă ca afacerea ta să fie văzută de aproximativ 2.000.000 potențiali clienți?! Ești conștient de această FACILITATE? Ești conștient că se putea întâmpla dacă orice cititor ar fi apreciat CORESPUNZĂTOR și ar fi făcut SHARE?

Această lecție trebuie să te ghideze atât în afaceri cât și în viața personală, deoarece nimic NU este gratis în lumea aceasta, totul se plătește indiferent de monedă.

Nu, nu te gândi că pot să pierd cititori prin acest articol, această lecție de afaceri. Nu, nu pierd cititori deoarece ORICE CITITOR care intră pe acest blog de afaceri intră deoarece ARE NEVOIE DE ACESTE INFORMAȚII DIN AFACERI pe care le prezint gratuit aici.

Și tu ai intrat ca să înveți o lecție de afaceri, nu ai intrat din plictiseală sau că am poze nud cu nu știu ce vedetă.

Afacerile există de mii de ani, chiar dacă pe atunci se denumeau TRADE. Trade este cea mai veche metodă de comerț ( afaceri ) și înseamnă SCHIMB DE PRODUSE. Dacă am aplica această cea mai veche metodă ar însemna să facem SCHIMB DE SERVICII, adică eu îți redau GRATIS informații prețioase din domeniul afacerilor și tu în schimb distribui acest blog de afaceri pe rețelele de socializare.

Nu este greu, crede-mă! Dacă eu am pierdut 13 ( 6.832.800 de minute, deci aproximativ 7 milioane de minute ) ani din viață să pot reda astfel de informații gratis cred că și tu poți aloca 1 minut ( deci un minut ) din viața ta pentru a aprecia cele 7 milioane de minute din viața mea.

Este un TRADE destul de avantajos pentru tine! Deci aștept SHARE-ul tău!

Mulțumesc!

*= Consultanță de afaceri gratuită persoanelor fizice :

  • Analiza clientului și recomandări gratuite cu privire la idei de afaceri sau afaceri existente,
  • Idei de afaceri și planuri de afaceri gratuite ( foarte multe deja prezentate pe blog ),
  • Secrete de afaceri și metode de vânzări  testate ( prezentate pe blog )

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *