Cele 2 care vor viola facebook-ul

Cele 2 care vor viola facebook-ul

Se spune că iubirea durează până la 3 ani, însă după acești 3 ani intervine violul. Cum facebook-ul are mai mult de 3 ani astăzi vă prezint cele 2 care vor viola facebook-ul și vor deveni cei mai iubiți violatori din lume.

Vei sta frumos pe scaunul tău deloc confortabil de la birou și în timp ce îți omori mintea cu fel de fel de atribuții plictisitoare că așa dorește șefu îți va apărea un mesaj pe ecran de la unul dintre violatori : dorești să completezi acest WebInterviu?

WebInterviul înseamnă că odată ce dai ACCEPT ți se va porni AUTOMAT webcam-ul și te va înregistra Audio/Video pe durata WebInterviului.

NU vei ști niciodată ce întrebări sunt în interviu decât doar după ce vei da ACCEPT.

Odată ce ai dat accept o serie de 10-30 de întrebări vor rula pe ecran, întrebări la care tu va trebui să RĂSPUNZI SINCER și ADEVĂRAT.

Nu doar răspunsurile tale vor stârni râsete și apreciere ci și MIMICA și REACȚIILE tale din momentele în care citești întrebările.

Întrebările pot fi de orice natură, de la când te-ai dezvirginat până la câți bani ai furat din buzunarul lui tăticu.

Și nu, nu poți MINȚI și nici nu poți FENTA răspunsurile deoarece odată finalizat WebInterviul va APĂREA AUTOMAT PE WALL și, evident, va fi vizualizat de către toată lista ta de prieteni, astfel dacă, CUMVA, îți trece prin căpșor să MINȚI sigur unul dintre cei care au pus întrebările ( cei din lista ta ) va ști răspunsul adevărat și te va PÂRÂ publicului și astfel vei pierde contul de pe violator și NU vei mai avea ocazia SĂ ÎNTORCI întrebările alea RELE celor care ți le-au pus.

Pe scurt : câteva persoane din lista ta de prieteni pornesc WebInterviul prin completarea de întrebări care mai de care. După realizarea listei de întrebări vei primi automat ( tu cel pentru care se realizează WebInterviul ) un mesaj prin care ți se cere acceptul de a primi WebInterviul.

Dacă dai accept automat dai și acordul pentru a fi făcut public pe wall.

Dacă vrei să vezi cine a pus o anume întrebare destul de incomodă sau chiar nesimțită va trebui să aduni cât mai multe voturi/like-uri, care NU pot fi cumpărate sau cerșite/milogite deoarece WebInterviul odată finalizat va apărea automat pe wall și nu vei mai avea timp să îl modifici sau să cauți sau să cumperi voturi/like-uri.

Vor fi 3 feluri de voturi/like-uri care se vor folosi pentru aprecierea acestor WebInterviuri.

Lunar vor fi făcute clasamente. Loc I de la categoria vot mic ( de exemplu ) va …..

Loc II de la categoria vot mare ( de exemplu ) va …..

Cei care iau 3 premii consecutive vor putea adăuga 3 zile câte persoane doresc ca să aibă de unde alege noi victime WebInterviu.

Cel de pe locul 2 ( 3 premii consecutive ) vor putea pune timp de 3 zile orice întrebare ( sunt admise orice fel de întrebări care mai de care, gen : mergem un weekend la munte doar noi doi ?  ) oricărei persoane din lista sa.

Acestea sunt doar câteva detalii cu privire la unul dintre violatorii facebook, adică detalii despre un nou site de socializare și DISTRACȚIILE care vor exista pe el.

În concept NU sunt prevăzute jocurile cu rațe sau cu fugăritul de gâște, ci doar DISTRACȚII și tot felul de chestii FunFun ( gen WebInterviul ).

Restul detaliilor se regăsesc în ghidul de afaceri aferent acestei idei de afaceri online.

Dacă dorești un astfel de site plin de distracții și chestii WOW distribuie acest articol la cât mai multe persoane astfel încât să se realizeze cât mai repede ca să avem cât mai multe victime WebInterviu.

Este riscant deoarece pot cădea fel de fel de întrebări incomode și ciudate, dar eu totuși mă risc. Tu?! Dacă DA atunci SHARE!

Despre al 2 lea violator ( al 2 lea site de socializare ) NU pot să spun decât că NU doar va viola facebook-ul ci va sărăci Concurentul direct! Nu doar din motivul că acest Concurent te santejează/obligă să plătești în condițiile în care la orice BANAL curs de vânzări ți se spune : clientul trebuie SĂ cumpere NU să I se vândă, ci doar datorită faptului că se vine cu un NOU CONCEPT, un nou model de site UNIC în lume, concept ce va eficientiza timpul petrecut online și care într-adevăr îți va oferi servicii de calitate de valoarea abonamentului deoarece va fi un site EXCLUSIVIST.

Ca să mă exprim mai MONDEN diferența dintre acest Concurent și acest nou site este ca diferența dintre prostituată și nevastă. Prostituata nu-i a ta dar totuși o plătești pe când nevasta este a ta și de multe ori îi mai iei și o sută de lei din poșetă.

Am fost așa răutăcios în exprimare deoarece Concurentul mi se pare cel mai prost MANAGEMENT deoarece este BANAL/PENIBIL să îmi ceri bani pe ceva CE AM DEJA!

Mai mult de atât : MANAGEMENTUL Concurentului ne crede ȘI PROȘTI, deși, noi din RO, chiar NU suntem ținând cont de performanțele pe care le avem în online și nu numai.

Ca să mă explic dau un singur exemplu : dacă vreau să o adaug ( de exemplu ) pe Andreea Vass mi se comunică faptul că madame este de categoria a 3 a și că trebuie să fac UPGRADE, upgrade care costă destul de mult pentru nivelul de cumpărare din RO.

Însă întreb așa deodată ( vorba moldoveanului ) : de ce SĂ plătesc pe ceva CE AM DEJA?!

Majoritatea celor prezenți acolo ori se cunosc deja ori AU DATELE DE CONTACT PUBLICE ȘI GRATUITE! Deci înloc să PLĂTESC un upgrade de nspe zeci de dolari pe lună mai bine GRATIS merg direct pe blogul persoanei pe care o doresc să o adaug. Logic?!

Și asta NU e tot! Urmeaza CULMEA PENIBILULUI !

Dacă dorești să adaugi o persoană cu care NU ai nici un prieten comun ȚI SE CERE ADRESA DE EMAIL a respectivei persoane. Păi bun, dacă DEJA am adresa respectivei persoane LA CE SĂ MAI PLĂTESC UPGRADE? Ca să văd ceva ce DEJA AM?!

Concluzia? S-au bazat pe FUDULIE, altfel NU cred că majoritatea celor care au funcții de gen CEO sunt așa de proști încât să plătească pe ceva ce dețin DEJA. Doar de fițe adaug persoanele ale căror adrese de email le dețin să mă laud pe cine am în listă?!

Se pare că da, altfel NU îmi explic veniturile de peste 800 milioane dolari din care 70 milioane USD profit net.

Astfel comunic : acest nou site de socializare ( cel exclusivist nu cel de FunFun cu WebInterviu )  ELIMINĂ fudulia și pune pe primul loc CALITATEA serviciilor de care ai într-adevăr nevoie pe un site de socializare pornind de la DEFINIȚIA site-ului de socializare.

Să socializezi înseamnă SĂ FII LIBER SĂ INTRI ÎN CONTACT CU ORICE PERSOANĂ DOREȘTI ( cu acordul ei ) NU să fii limitat DOAR la foști colegi sau la vecini de bloc ( vezi cazul facebook-ului ).

Acest proiect ( cel exclusivist ) a fost generat în urma unei analize desfășurată pe o perioadă de 2 ani pe un eșantion  exclusivist format din aproximativ 100 persoane de natură ************************, etc., având la bază identificarea problemelor cu care se confruntă persoanele de natură ******** în mediul online cât și în activitatea zilnică pe rețelele de socializare și ******************.

Prețul acestui proiect marca CiprianAndronache.ro, ( ghid afaceri + prezentare + consultanță pe toată perioada implementării ) menit să depășească profitul net de 70 milioane dolari al Concurentului,  pornește de la 30.000 Euro și în funcție de resursele investitorului valoarea crește direct proporțional cu opțiunele tehnice posibil implementabile dorite de către investitor.

Prețul proiectului ( ghid afaceri + prezentare + consultanță pe toată perioada implementării ) cu WebInterviu marca CiprianAndronache.ro, menit să aducă pe piața din online un nou concept de Fun și Socializare cât și o nouă metodă de monetizare online,  este de 30.000 Euro.

Preț pachet ( ambele ghiduri de afaceri ) : 60.000 Euro ( fără alte taxe suplimentare ) la care se oferă bonus un alt proiect de afacere online marca CiprianAndronache.ro din lista de mai jos :

Notă : denumirile folosite în exemplificare ( WebInterviu, FunFun, etc. ) sunt informative și nu sunt de natură contractuală ( nu sunt incluse în ghidurile de afaceri aferente acestor idei de afaceri online ).

Conform Legeii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe acest blog ( cat si informatiile prezentate si precizate “Marca CiprianAndronache.ro  ) CiprianAndronache.ro se considera proprietate intelectuala de drept si nu poate fi reprodusa sub nici o forma fara acordul in scris al proprietarului, in speta Ciprian Andronache.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *