Cele mai bune afaceri din 2013! Cele mai tari afaceri din 2013! Cele mai bune afaceri din lume!

Cele mai bune afaceri din 2013! Cele mai tari afaceri din 2013! Cele mai bune afaceri din lume!

Astffel de titluri ca si „Cele mai bune afaceri din 2013” sau „Cele mai bune afaceri x, y, z” sunt titluri care doar „VAND”si atat.

O sa fiu foarte scurt : eu ca si Business Consultant  „imi dau singur cu firma in cap” ( cum se spune pe romaneste ) daca iti vand o afacere pe 50 ( cincizeci ) Lei !

Eu ca si Business Consultant nu pot sa iti spun ca vei face 10.000 Euro pe luna daca imi dai mie 50 de Lei ( 13 Euro ) pe un ghid prin care te invat pas cu pas cum sa faci acei 10.000 Euro pe luna.

Este plin internetul de astfel de site-uri care te invata sa faci afaceri de 10.000 euro pe luna cu doar 13 euro !

Cei care doresc o afacere profitabila trebuie sa inteleaga :

  • Prezentari „sumare” sunt doar „sumare” si nu „personalizate”,
  • Idei de afaceri are oricine, insa nu idei personalizate ( pe piata, pregatire profesionala, etc. ),
  • Nici un consultant in afaceri nu iti va vinde vreo informatie pe doar 13 Euro!

Daca ofer un proiect de afaceri ( idee + plan de afacere + consultanta pe perioada implementarii proiectului ) il ofer dupa o analiza a pietei, o analiza a viitorulu investitor ( cel care doreste sa deschida afacerea ) si dupa plata unei sume de 1000-100.000 Euro pentru serviciile prestate.

Planul de afaceri este realizat dupa un buget comunicat de catre client si contine recomandari si directii cu privire la implementarea si dezvoltarea afacerii, nu doar informatii sumare, informatii generale.

Aceste ghiduri de afaceri la 10 euro, 20 euro, sunt asemanatoare cu fenomenul si sentimentul pe care il ai atunci cand mergi la stomatolog si in loc de 100 lei platesti doar 10 lei, 10 lei pentru care doctorul stomatolog iti spune DOAR care este maseaua stricata insa NU ti-o si scoate!

Pe acest blog de afaceri gasiti GRATIS 2 Ghiduri de afaceri ( Afaceri sub 5.000 euro si Magazinul de cadouri 2012 ) la sectiunea Ghid Afaceri ( dreapta site ).

Cu stima,

Ciprian Andronache

Business Consultant

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *