Cele mai tari, faine si la moda tatuaje – O afacere profitabila in Romania

Locuiesc in Napoli de 2 ani de zile si pot spune cu lejeritate ca am inceput sa fiu si eu un mic napoletan.

Aici tatuajele sunt ceva foarte normal. Femei de 67 de ani stateau langa mine la cel mai tare salon de tatuaje si-si faceau tatuaje.

Si eu am un numar de 6 tatuaje si ma bucur ca stand alaturi de un Maestru in aceasta arta a tatuajelor am inteles putin din concept si spiritul oamenilor liberi, non-conformisti ( cum sunt si napoletanii ).

In materie de afaceri pot spune, tot cu lejeritate, ca industria tutuajelor ( ink art ) este in plina dezvoltare in Romania, deci clar este o afacere de viitor, o afacere profitabila, o afacere care in urmatorii ani va depasi orice asteptari din punct de vedere financiar.

Nu o sa va vorbesc despre aceasta arta si nici despre noua metoda folosita in arta tatuajelor ( ink art ) insa va voi vorbi despre faptul ca tatuajele sunt la moda si sunt facute nu doar de cei liberi si non-conformisti ci de oricine vrea sa iasa in evidenta, ceea ce inseamna o piata destul de mare in Romania.

Care sunt cele mai tari, faine si la moda tatuaje? Eu personal am 3 tatuaje unicat, iar unul dintre ele este „opera de arta” ( conform Maestrului care a prestat in Germania, Anglia, Italia ) deoarece a lucrat la el 6 ore si a folosit 4 culori, altii insa prefera tatuajele care le au vedetele.

Eu am tatuaje care ma reprezinta, insa majoritatea oamenilor vor fitze, vor ce tatuaje sunt la moda ( fluturi, trandafiri, etc. ) vor tatuajele care le au vedetele, fotbalistii, etc.

Indiferent ce tatuaje doreste clientul Maestrul castiga, deci pentru cei care vor sa-si dezvolte o afacere in arta tatuajelor recomand cu incredere.

Intr-adevar, investitia este foarte mare, insa se amortizeaza foarte repede ( daca intr-adevar Maestrul este maestru ).

Secretul afacerii fiind in calitatea executiei, mai concret in perioada de refacere. Tatuajele facute de Giovanni Liguoro sunt cele mai bune deoarece perioada de refacere este intre 1-3 zile. De exemplu la tatuajele mele de pe gat a fost necesar o singura zi.

Mai jos aveti o galerie foto ( poze cu tatuaje reale, poze cu tatuaje la moda deja pictate nu sub forma de desene pe hartie ) ale Maestrului Giovanni Liguoro, cel care mi-a facut tatuajele.

Vizionare placuta:

 

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Cele mai tari, faine si la moda tatuaje – O afacere profitabila in Romania”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Blog cu poze tatuaje reale – afacere online | CiprianAndronache.ro - [...] in mai multe limbi nu doar in romana ) si pozele atasate pe blog sunt realizate de catre un…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *