Columbeanu și drumul din nori

Columbeanu și drumul din nori

Te-ai gândit vreodată că milionarul Iri Columbeanu a început drumul spre success și bogăție ca Ghid Turistic? Știai?

Dar știai că ai nevoie doar de 600 euro ca să ajungi cel mai tare ghid turistic din România?

Ca să vezi dacă ai alură de afacerist și să faci primul pas spre succes, spre bogăție, trebuie să citești acest articol, articol în care îți voi explica cum să devii cel mai tare ghid turistic din România cu doar 600 euro!

Da! Atât!

600 de euro sunt banii pe câteva zile la un ghid turistic prin străinătate, sau cum preferă ei să spună : sunt bani de buzunar.

Dar tu, cu doar 600 euro, poți deveni mai tare ca ei! Poți deveni cel mai bun ghid turistic din România!

Știi replica aia tipic românească : dar face și clătite?!

Eh, ceea ce îți recomand eu nu face clătite, dar face bani cu ajutorul clipurilor video!

Conform unor rapoarte peste 80% din turiștii veniți în nordul Italiei sunt bătrâni, sunt pensionari.

Imaginează-ți dacă un bătrân de 70 de ani poate citi și căuta pe internet informații TEXT despre cel mai tare drum din România, despre “ drumul din nori ”, despre drumul preferat de Top Gear. Poate? Zici tu că un bătrân de 70 ani poate frunzări internetul la fel ca tine?

Eu zic că NU!

Din acest motiv  îți propun să realizezi cu doar 600 euro, cel mai tare site de turism, de travel, din România!

De ce spun cel mai tare? Deoarece vine cu un nou concept. Vine cu modul video care realizează marele avantaj de a beneficia de cei peste 80 % dintre turiști care nu pot macera informațiile sub formă text.

În fond, nu trebuie să fii mare afacerist să înțelegi că e mai profitabil să ai 80% din clienți ( bătrânii ) decât cei 20% din clienți ( tinerii ), cei care se descurcă pe internet.

Știi 4-5 limbi străine? Ai un amic, un prieten cu care vrei să pornești împreună la drum, ai o dorință mare de a realiza venituri?!

Dacă da, tot ce trebuie să faci este să aplici pentru ghidul de afaceriGhid turistic video” şi să te apuci de treabă şi în  cel mai scurt timp posibil ( în funcţie de nivelul tău de pregătire şi capacitatea de a te organiza ) vei deveni Cel mai tare ghid turistic din România!

Hai să fim serioși, o asemenea titulatură îți oferă beneficii la care nu ai visat niciodată, nu doar beneficii financiare!

Deci? Știi istorie? Știi geografie? Esti disponibil pentru excursii în toată țara? Dacă da, atunci ești unul dintre cei care pot opta pentru acest ghid de afaceri.

Știi să faci re-searching? Știi să organizezi informațiile astfel încât să generezi cele mai bune documentare? Dacă da, atunci ești unul dintre cei care pot opta pentru acest ghid de afaceri.

Iri Columbeanu a fost unul dintre cei mai buni, tu însă poți deveni cel mai bun, deoarece ai 2 mari facilități :

Ø  Poți dezvolta cariera și afacerea online după un ghid de afaceri care îți prezintă pas cu pas totul,

Ø  Trăim în epoca internetului, internet care ne oferă resurse nelimitate.

De ce să crezi că ai învâțat degeaba 3-4 limbi străine sau că ai făcut o facultate degeaba și tot ce ai realizat este un simplu job de care nu ești mulțumit?

Încearcă! Cel mai greu pas este să ÎNCEPI! După ce începi totul este mult mai ușor!

Gândește-te că Iri Columbeanu nu a avut aceste oportunități dar totuși a reușit să devină foarte bun și să realizeze venit.

Și tu poți! Eu am încredere în tine, deoarece această idee de afacere poate fi implementată prin 2 metode. Indiferent de natura și pregătirea ta profesională poți dezvolta această afacere deoarece în ghid se regăsesc 2 metode de implementare : și pentru cei care sunt sau pot fi ghid turistic, și pentru cei care nu au o pregătire în domeniul dar au capacitatea de a face researching.

Uite-te la clipul de mai jos și după spune-mi dacă nu este simplu, spune-mi dacă nu este simplu să aduni peste 500.000 de vizualizări doar cu un singur drum din România.

Vizionare plăcută și aștept să aplici pentru acest ghid de afaceri.

TOP GEAR PE TRANSFAGARASAN

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *