Copiatoare reconditionate in rate pe internet

Copiatoare reconditionate in rate pe internet

Aceasta idee de afacere este o idee pe care am discutat-o personal cu toate partile implicate. Este o idee de afacere pe internet, o idee de afacere profitabila si garantata.

Acum 2-3 ani cand inca activam in IT mi-a venit aceasta idee unica in Romania : shop dedicat ( doar copiatoare ).

Afacerea consta in realizeaza unui shop dedicat care sa ofere spre utilizare copiatoare reconditionate, in baza unui contract de inchiriere.

Cum nimeni in Romania nu finanteaza produse reconditionate ( second-hand reparate si curatate ) am apelat la finantatorul cu care colaborasem deja, Grenke Renting SRL.

Cum shop-ul era realizat de un designer foarte bun ( Radu Botez ), discutiile cu cei de la Copiatoare Fagaras ( cel mai mare furnizor de copiatoare reconditionate ) erau avansate, tot ce mai trebuia facut era sa primesc acordul de la germani ( Grenke  Germania ).

Dupa discutii intense germanii mi-au dat acordul sa pornesc aceasta afacere online datorita celor de la Grenke Renting Romania care au garantat pentru mine ( Ciprian Andronache ).

Din motive personale am renuntat dupa 10 ani la industria IT ( implicit am plecat si din Romania ) si a acest proiect nu a mai fost implementat, insa este o idee de afacere pe care o poate implementa oricine din domeniul IT ( specializat copier/printer ) care are un mic istoric ( colaborare ) cu Grenke Renting si Copiatoare Fagaras.

Copiatoare reconditionate IN RATE este o afacere de viitor, o afacere profitabila, o afacere garanta si care nu necesita investitie mare :

–       Shop ( magazin online )

–       Call center

–       Depozit ( optional )

Recomand aceasta afacere online deoarece diferenta de pret dintr-un copiator nou si un copiator reconditionat este foarte foarte mare.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Copiatoare reconditionate in rate pe internet”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 13 afaceri online 2013 marca Ciprian Andronache | CiprianAndronache.ro - [...] Articolul complet aici ( click sau apasa ). [...]
  2. O piață de 36 miliarde de euro | CiprianAndronache.ro - [...] voi discuta despre segmentul IT, despre cei care oferă produse și servicii IT ( în special domeniu securitate ),…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *