Cum a aparut www.CiprianAndronache.ro

Cum a aparut www.CiprianAndronache.ro :

Imi aduc aminte cum acum multi ani stateam si cercetam trafic.ro sa vad ce site-uri sunt inscrise, ce categorii de site-uri, ce domenii, ce denumiri, ce motto-uri, etc, evident am dat peste acea lista imensa de domenii/site-uri online care stricau toata imaginea internetului romanesc.

Mai exact, sunt foarte multe domenii/site-uri online care dezamagesc crunt. Dezamagesc prin design, prin faptul ca tin ocupat un domeniu inutil, prin lipsa informatiei de pe site, prin lipsa actualizarii site-ului, etc, etc, etc.

Asa ca, noi, aceasta echipa tanara si ambitioasa, incercam prin acest blog despre afaceri www.CiprianAndronache.ro  sa educam si sa dezvoltam pozitiv si constructiv urmatoarea generatie de blogeri, de post`men, de admini, etc.

Nu vom prezenta informatii sumare, tehnice si elevate, astfel incat cititorul sa inteleaga si informatia sa fie usor de acumulat.

Vom merge mai mult pe latura aptitudinala si atitudinala a cititorului, incercand de fapt sa facem cititorul sa inteleaga si sa descopere calitatile sale pentru a constientiza si a materializa calitatile sale.

Presupun ca indiferent ca ai deja un blog sau nu, esti curios sa afli parerea noastra daca tu esti capabil prin calitati si deprinderi sa fii bloger.

La un blog exista : admin, post`men ( cel/cei care scriu ), etc. Mai multe persoane.

Astfel tu, prin pregatirea pe care o ai, trebuie sa te delimitezi si sa te cataloghezi la una din meserii.

Daca esti admin, te ocupi de administrare, esti web design-er te ocupi de design, te pricepi sa/si scrii, te ocupi de scris.

Cum mereu am admirat site-urile usoare, pline de viata ( culori calde ), neincarcate, spun ca design-ul conteaza foarte mult, deci atentie design-eri sau admini ce design-eri alegeti pentru ca fara un design personalizat, nu o tema free, nu puteti fi in categoria pe care ne-o dorim noi, nu puteti avea un blog bun, un blog respectat, un blog cu cititori sau un blog monetizat.

Adminul, patronul blog-ului ( site-ului ) alege design-erul si post`men-ii asta daca nu este chiar el post`men.

Post`men este cel care scrie articole. Dar pana sa ajungem la scris de articole trebuie sa clarificam alte aspecte.

Tu ce vrei sa fii? Sau ce poti deveni?

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *