Cum rezolvă Văru cea mai tare idee de afacere 2014 : 1minut.ro?!

Cum rezolvă Văru cea mai tare idee de afacere 2014 : 1minut.ro?!

Recunosc că îmi place manipularea lui Văru, își face treaba. Dar sunt curios cum va rezolva Văru cea mai tare idee de afacere online 2014 : 1minut.ro?!

Ce este 1minut.ro? Este o idee de afacere online 2014 marca CiprianAndronache.ro.

Am spus mereu în 2013 că online-ul va migra mult spre video. Chiar am prezentat mai multe idei de afaceri online care au la bază formatul video, atât cele din domeniul travel ( turism ) cât și cele din domeniul cursuri online ( ghiduri limbi străine ).

Și în materie de site-uri de anunțuri migrarea spre video poate însemna Monopol și profitabilitate GARANTATĂ!

Este foarte curajos să afirm Profitabilitate Garantată, însă când privesc în urmă ceea ce văd confirmă ceea ce spun.

Autovit.ro a fost Permisul de Conducere al tuturor celor care aveau mașini de vânzare ( și vorbim de aproximativ 250.000 de mașini importate pe an ), a fost Tuning-ul bișnițarilor auto, a fost caii putere a doritorilor de senzații tari.

De ce? Pentru că a apărut EXACT când trebuia, exact când era cererea foarte mare pe piață, exact când 3,5 euro / anunț era Nica-chica, exact când anunțurile din ziare nu mai erau căutate, vizualizate.

În medie erau undeva la 35 de mii de anunțuri active, adică minim 245.000 Euro lunar, asta fără plusurile din anunțurile sponsorizate ( tarife care ajungeau și la 8 euro / anunț ).

Prezentarea produsului în format video poate crește șansele comercializării produsului, astfel încât se poate ajunge la o creștere de 50-70 % a tranzacțiilor effectuate pe site, ceea ce înseamnă venituri mai mari pentru deținătorul site-ului.

1 minut este timpul perfect pentru a se prezenta un produs în format video, prezentare ce trebuie să redea exact ceea ce textul sau fotografia nu poate reda și mai mult de atât : nu poate prezenta credibilitate. O prezentare în format video poate prezenta credibilitate de 80%!

Dacă un botoșănean dorește să achiziționeze o mașină de la un bucureștean trebuie să suporte cheltuieli semnificative de transport pe ruta Botoșani-București, cheltuieli de câteva sute de lei. Pentru a economisi acești bani poate achita un 1-5% pentru a viziona prezentarea video a autoturismului din București, adică între 1 și 10 Euro conform sistemului de calcul al site-ului.

Cu cât distanța dintre cumpărător și vânzător este mai mare cu atât tariful de vizionare este mai mare, tarif ce este suportat de către vânzător și cumpărător deoarece ambii sunt interesați de finalizarea tranzacției.

Pentru a crește șansele de finalizare tranzacție se poate oferi Gratis opțiunea de videocall între cumpărător și vânzător.

Un contract de exclusivitate cu o firmă de curierat poate oferi un alt avantaj tuturor clienților site-ului, deoarece un contract ce exclusivitate pe x zeci de mii de tranzacții pe an poate prezenta cel mai mic tarif de curierat de pe piață.

Pentru mai multe detalii despre această idee de afacere online 2014 te rog email.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *