Cum sa descoperi omul de vanzari din tine

Daca nu esti nou, adica nu deabia acum te-ai hotarat sa incepi o cariera in vanzari, tot ce ai citit pana acum pe acest blog despre afaceri CiprianAndronache.ro la sectiunea “Om de vanzari” stiai deja, iar daca esti nou pe acest taram al vanzarilor al oamenilor de vanzari te-a ajutat in mare sa intelegi ce inseamna o vanzare si ce pasi contine o vanzare.

Indiferent ca esti la inceputul carierii sau ai deja o experienta in vanzari, ceea ce iti voi spune in continuare te va ajuta sa te ajuti pe tine. Caci mereu am fost de parere ca noi oamenii suntem capabili de multe, trebuie doar sa dorim sa descoperim in noi tot ceea ce avem nevoie. Mai exact, eu cred in tine, cred in resursele si capacitatile tale, in aptitudinile si atitudinele tale ca om de vanzari.

La orice curs sau orice carte citita, ti se spune pasii vanzarii, ti se spune cum sa faci o prezentare perfecta, ti se spune ca trebuie sa monitorizezi vanzarea, ti se spune notiuni elementare sau introductive, nu studii de caz, sfaturi sau recomandari.

Ceea ce incerc eu sa fac cu acest curs aici pe acest blog despre afaceri pe care il citesti tu acum este sa te fac sa intelegi ca totul tine de persoana ta, de resursele tale, eu pot doar sa te ajut cu acest curs sa DESCOPERI ceea ce ai nevoie pentru a incepe sau a avea o cariera de succes in vanzari.

Din acest motiv, nu voi aborda acel stil elevat si tehnic care deobicei te plictiseste sau nu iti atrage deloc atentia si interesul. Voi incerca sa ma axez pe o latura mai sensibila dar cred eu cea mai importanta. Asa ca voi incerca sa fac acest curs de vanzari sub forma de discutie ( monolog ) cu tine, tu cel care citesti acum.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *