Cum sa fac reclama, sa afle lumea de afacerea mea?

Teoretic cand ai pornit afacerea ai pornit-o in urma unei cercetari de piata in care a reiesit ca exista cerere pentru ceea ce oferi/vinzi tu. Ca sa iti creezi popularitate si notorietate pe piata pe langa faptul ca trebuie sa fii profesionist si calitativ trebuie totusi sa informezi piata. Piata se poate informa prin rezultatele create ( calitatea serviciilor si produselor ) dar si prin metode de marketing : campanie tv, campanie flayere, campanie radio, SMM ( social media marketing ) etc.

Reclama cea mai buna este calitatea afacerii tale, calitatea serviciilor oferite, calitatea si profesionalismul angajatilor si tututor celor implicati in afacerea ta. Aceasta este cea mai buna reclama.

Si ca sa iti si demonstrez : degeaba investesti sume enorme in campanii TV daca angajatii tai nu-s profesionisti, daca serviciile prestate sunt de proasta calitate.

Gandeste-te la cel mai banal exemplu : mergi la un salon de frizerie, cel mai bun din oras, dar frizerul te tunde de 2 lei ( cum se zice ). Ce inseamna asta? Te-ai tuns o data datorita reclamei si atat. Insa datorita serviciilor de proasta calitate vei face si reclama negativa in piata, adica vei spune si la altii ca frizerul de la respectivul salon nu tunde bine.

Deci cea mai buna reclama este profesionalismul si nivelul serviciilor oferite.

Daca eu te ademeneam pe acest blog de afaceri cu reclama fals de genu : te invat sa faci afaceri gratis si cand intrai aici te puneam sa platesti nu stiu ce ghid cu o suma de xxx lei insemna ca :

– fac reclama falsa

– nu-s profesionist

– calitatea serviciilor mele este redusa, chiar 0 ( zero )

Insa tu ai intrat pe acest blog de afaceri deoarece ai fost informat precum acest blog de afaceri iti prezinta pas cu pas cum sa inveti si sa faci afaceri GRATIS. Si gratis te voi invata daca vei citi zilnic blogul de afaceri CiprianAndronache.ro.

Lectura usoara, caci este GRATIS cum am promis.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *