Cum să faci afaceri ca Mafia Napoletană

Cum să faci afaceri ca Mafia Napoletană

Afaceri Napoli from airportshuttleexpress.it

Sunt curios câte lecții de afaceri sesizezi din povestea mea și chiar vreau să scrii un comentariu cu câte și care-s lecțiile de afaceri pe care le extragi din povestea cu Mafia Napoletană.

Dacă îți place povestea cu Mafia Napoletană atunci distribuie acest articol pe facebook!

Din Napoli au plecat cei mai mari mafioți pe care tu îi vezi în unele documentare pe Discovery sau afli povestea lor vizionând unele filme artistice dar cine știe cu adevărat cum funcționează mafia napoletană?

Idee Afacere online someri from CiprianAndronache.ro

Am fost rezident 3 ani în Napoli și am descoperit stilul lor de viață pe care îl și apreciez pentru că NU se consumă așa de mult ca noi și pentru că ei fac copii de tineri, iar când ești tânăr ești mai inconștient și treci mai ușor peste toate.

În 3 ani petrecuți în Napoli am avut parte de multe, am descoperit mafioți care acum 25 de ani jefuiau TIR-uri pe autostradă ( da, cum vedem noi acum în filmele americane ) dar și napoletani cu funcții mari în fel de fel de companii americane ( gen CBS Outdoor Advertising, Clear Channel Communications, etc. ) astfel am reușit să conturez modul lor de gândire.

Se spune că acum mafioții sunt la costum și servietă, că nu mai este ca înainte. Este doar o metaforă, nu te aștepta să vezi mafioți cu servietă și cravată! Asta ce înseamnă?

De fapt mafia a EVOLUAT! Ceea ce noi, ca indivizi zic, trebuie să facem mereu, să investim mereu în dezvoltarea personală dar și să evoluăm ca societate, să nu rămânem cu aceleași concepții de viață și de trai mereu pentru că vom fi mai nefericiți!

Afacere online facebook from CiprianAndronache.ro

Cine ține pasul evoluției are parte de multe în viață, cine este nefericit de fapt refuză să evolueze, așa că citește atent însă NU unitar ci în ansamblu și scrie un comentariu cu ce ai înțeles : dacă te duci să cumperi droguri de la napoletani lor le trec prin cap următoarele care pentru tine trebuie să fie LECȚIE PURĂ de afaceri ( nu doar o poveste sau un exemplu teoretic ), nu citate extrase din fel de fel de cărți scrise de americani sau doar o poveste despre mafie :

  • Să îl furăm la gramaj,
  • Să îl furăm la calitatea produsului, să îi dăm un produs mai ieftin,
  • Să îi cerem mai mult decât costă,
  • Să îi furăm marfa pe care tocmai a cumpărat-o de la noi,
  • Să îl chemăm, să îi dăm marfa înapoi ca să plătească răscumpărare dar să nu îi dăm marfa înapoi pentru că aici e Napoli!
  • Hai să îi furăm și mașina!
  • Apoi să-l punem să plătească ca să își recupere mașina pe care oricum nu i-o dăm înapoi,
  • Evident că îi cerem taxă de protecție pentru că acum sigur a înțeles că aici e Napoli!

Indiferent cât de bun ai fi la matematică nu te opri să faci calcule ci scrie un comentariu cu ce ai înțeles, care e lecția de afaceri!

Aștept!

P.S. Eu văd că TU ai citit articolul, deci aștept comentariul tău!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *