Cum să faci bani din droguri și alcool

Cum să faci bani din droguri și alcool

Cum sa faci bani from doorsofperception.com

Perioada manelelor a trecut, a fost doar o perioadă, a fost doar un interval de timp în care s-au făcut bani. Perioada importurilor de mașini second-hand a trecut, a fost doar o perioadă când se importau peste 250 mii de mașini pe an. Dar bolnav ești toată viața!

Perioada în care ești bolnav nu poate fi delimitată sau limitată, toată viața noastră trecem prin fel de fel de boli, de intervenții, de recuperări, terapii, consultații.

Am fost de curând la Cluj și Tg. Mureș pentru niște investigații medicale. Deși foarte plăcut surprins de calitatea serviciilor medicale private, totuși am ridicat din sprânceană când am observat cu câtă RAPIDITATE clientul achită CASH!

În acest domeniu NU se negociază, în acest domeniu nu există prețul pieței, în acest domeniu nu există sintagma „ nu am bani !„. În acest domeniu se fac bani!

Orice generaţie de oameni are impregnată în cultură foarte bine ideea de PLATĂ când vorbim de servicii medicale! Este atât de uşor să faci bani în acest domeniu deoarece NU trebuie să investeşti în marketing să aduci clienţii la tine deoarece clienţii vin singuri la tine!

În acest domeniu nu trebuie să investeşti în cercetare să descoperi sau chiar să creezi o nevoie, deoarece această nevoie există deja fără ca tu să plătești studii și cercetări!

Dacă Iași-ul este centru universitar, Cluj-ul și Mureș-ul sunt centre medicale și dacă ultimele generații sunt mult mai vicioase și mai predispuse spre îmbolnăvire atunci un centru medical poate fi salvarea de la faliment al unui oraș iar fiecare spital sau clinică medicală poate fi o afacere profitabilă pe termen lung pentru orice investitor.

Dacă industria farmaceutică a depășit industria petrolieră, asta demonstrează CLAR nivelul ridicat de acceptul plată necondiționat.

Efectul drogurilor from getfunky.co.za

Sunt ferm convins că atunci când citești cuvântul Bolnav te gândești la boli pe care le deține dex-ul tău, însă consumul de substanțe ( droguri ) și alcool este în creștere alarmantă în România în rândul tinerilor sub 18 ani, ceea ce înseamnă că se formează un nou segment de piață, un segment bun platnic indiferent de nivelul tarifelor!

Un studiu realizat de Agentia Nationala Antidrog si Centrul European de Monitorizare a Drogurilor si a Dependentei de Droguri (EMCDDA) arata ca Romania s-a transformat dintr-o tara de tranzit in una de consum de substante halucinogene.

Prevalenta consumului de droguri de-a lungul vietii in randul populatiei generale (15-64 ani) s-a triplat de la 1,7%, in anul 2007, la 4,3%, in 2011, in timp ce, in randul populatiei de elevi de 16 ani, acest tip de prevalenta s-a dublat, de la 5% in anul 2007, la 10%, in anul 2012, iar prevalenta in randul studentilor a ajuns la 21%, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Pentru mai multe detalii cu privire la Cum să faci bani te rog email.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *