Cum sa faci bani online cu 0 ( zero ) Lei

Cum sa faci bani online cu 0 ( zero ) Lei

Ti se pare anormal? Nu, nu este nimic anormal. Cum sa faci bani online cu 0 Lei este o idee de a face bani pe net marca CiprianAndronache.ro si este o idee pe care o recomand tuturor celor care stiu sa scrie.

Este foarte simplu totul, chiar daca pe internet gasesti fel de fel de solutii si recomandari cu “bani putini”, eu astazi pe acest blog de afaceri te voi invata cum sa faci bani online cu 0 Lei si fara sa ai blogul tau.

Daca te pricepi la scris, stii gramatica limbii romane la perfectie si ai timpul necesar ( 4-5 ore/noapte ) atunci poti face foarte multi bani online fara NICI O INVESTITIE, cu 0 ( zero ) Lei si FARA SA AI BLOGUL TAU!

Primul pas este sa citesti tot ce gasesti definitii la “advertorial” si sa citesti cateva zeci ( aproape de 100 ) de modele de advertoriale.

Daca ai si ceva notiuni in materie de manipulare atunci iti recomand sa citesti si despre “Articole dedicate”.

Dupa acest pas tot ce trebuie sa faci este sa te apuci sa realizezi 30 de advertoriale “despre tine”.

Aceste advertoriale le vei folosi pentru promovarea ta. Daca vei primi raspuns la cel putin 1 ( un ) advertorial “despre tine” inseamna ca poti face bani online cu 0 Lei.

Cum?

Majoritatea celor care scriu advertoriale le posteaza pe blogul propriu. Tarifele difera in functie de vechimea blogului, de traficul de pe blog.

Eu iti recomand SA NU ITI FACI BLOG, insa sa scrii advertoriale pentru blogeri, pentru firme, pentru site-uri.

Nu intelegi exact ce trebuie sa faci?

Sunt foarte multi blogeri care nu au idei sau nu au timp sa scrie advertoriale.

Sunt foarte multi blogeri care nu reusesc sa realizeze articole despre propriul blog/produs pe care sa le posteze in directoarele de articole ( gen smen.ro, meritacitit.ro, etc. ).

Tu asta vei face : vei realiza articole la comanda, articole platite ( alegi tariful in functie de numarul de articole dorite de fiecare client in parte ) articole pe care clientul tau le va posta unde doreste el, tu doar le realizezi si el se foloseste de ele.

Daca un audit SEO costa 5 euro, daca o inregistrare de site in 420 directoare romanesti costa 13 euro, daca un advertorial costa intre 5-50 euro, atunci tot ce mai trebuie sa faci este sa te apuci sa scrii.

In Romania sunt peste 60.000 de bloguri, deci piata este destul de mare.

Iti urez succes!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Cum sa faci bani online cu 0 ( zero ) Lei”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum să faci bani online cu contul de facebook | CiprianAndronache.ro - [...] Cum să faci bani online cu zero Lei [...]
  2. Cum să faci bani din droguri și alcool | CiprianAndronache.ro - […] în acest domeniu nu există prețul pieței, în acest domeniu nu există sintagma „ nu am bani !„. În…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *