Cum să faci bani online cu contul de facebook

Cum să faci bani online cu contul de facebook

Este o tendinţă în online şi anume interviurile online. De altfel şi eu recomand deoarece creşte credibilitatea blogului dar şi aprecierea, deoarece termenul de interviu este asociat cu o persoană importantă care spune ceva serios şi de interes naţional.

Însă de la creşterea credibilităţii blogerului sau a blogului, se poate migra spre afacere online, spre metodă de a face bani online.

Dacă deţii un cont sau o pagina de facebook cu un număr semnificativ de abonaţi ( câteva mii ) poţi oferi celor interesaţi ( blogeri, firme de media, etc. ) pagina ta pentru realizarea de interviuri, sondaje, cercetări de piaţă, chestionare, etc.

Evident, diferenţierea şi succesul stă în tarifare, astfel vă recomand să nu percepeţi tarife mari deoarece nu o să aveţi clienţi, plus că trebuie să conştientizaţi plus valoarea pe termen lung.

Dacă o agenţie media rulează un sondaj prin pagina voastră beneficiul nu este stric financiar ci şi de nivel. Faptul că veţi apărea pe site-uri mari cu link partener este un avantaj foarte mare.

Deci nu urmăriţi strict avantajul financiar pe termen scurt.

În orice fel de afacere, că este afacere online sau afacere offline, trebuie să aveţi strategii de dezvoltare pe termen lung, nu să urmăriţi câştiguri mici pe termen scurt.

Atenţie totuşi ce rulaţi pe paginile de facebook, deoarece un subiect tratat necorespunzător poate cataloga pagina voastră ca şi spam şi riscaţi să vă pierdeţi abonaţii.

Recomand colaborarea cu 2-3 branduri sau 2-3 segmente de piaţă, astfel încât abonaţii să cunoască în timp profilul paginei voastre şi să nu vă creeze o reclamă negativă sau o catalogare eronată precum spam.

Dacă aveti un număr semnificativ de cititori activi puteţi migra sondajele şi pe blog la secţiunea comentarii, astfel încât rezultatul să fie plin de esenţă şi valoare pentru cei care desfăsoară sondaje şi interviuri prin voi.

Este o metodă uşoară de a face bani online, vă urez succes.

Alte articole pe aceeaşi temă :

Cum să faci bani online cu zero Lei

Cum să faci bani online cu poze de pe facebook

Cei care doresc afaceri online aici : Top 13 afaceri online 2013

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *