Cum sa folosesti arta limbajului non-verbal

Cum nimeni nu te poate testa si verifica daca esti apt si ai ceva special care sa te ajute sa detii tainele acestui limbaj non-verbal, eu iti voi oferi solutia cea mai practica si mai avantajoasa sa te descoperi.

Si anume ia si analizeaza-ti toti prietenii tai, apoi toti cunoscutii, apoi pe tine, apoi ia si fa-ti o lista, in minte evident, a intamplarilor care ti le aduci aminte. Apoi, incearca sa faci o corelatie intre ele, sa vezi daca descoperi asemanari sau nu.

E ca si cum ai analiza 3 persoane care sunt in aceeasi zodie. Eu de exemplu daca cunosc un minim de 3-5 persoane care sunt in aceeasi zodie, le analizez caci asta fac mereu, chiar involuntar, si peste un timp cunosc o persoana pe care o vad prima oara in viata mea, si dupa gesturi, dupa limbajul non-verbal dar si verbal, dupa cateva minute dupa ce o ascult, analizez, imi pot da seama sau cel putin miza cam in ce zodie este.

Nu stiu daca crezi sau nu, dar iti mai spun un singur lucru, noi oamenii ne asemanam foarte mult chiar daca suntem foarte diferiti. Ca si exemplu : nu ti s-a intamplat niciodata sa intalnesti si sa cunosti o persoana noua si sa spui tu si cunoscutii tai : mai, ce mult seamana cu x?  Eh, sa stii ca e chiar asa .

Noi oamenii suntem diferiti, dar ne hranim cu aceleasi nevoi in viata? Corect?

La orice interviu sau examen de angajare, nici un manager/companie nu iti va cere astfel de calitati. Eu pun accentul pe ele pentru ca vreau sa devii un om de vanzari foarte bun, un om de vanzari de succes, nu vreau sa fii printre cei multi ci vreau sa fii diferit, sa fii intr-adevar printre cei mai buni.

Daca nu doresti sa fii in elita, sa fii  pe podium in aceasta meserie, atunci sa stii ca nu are sens sa continui cursul meu, nu are sens sa citesti acest curs de pe acest blog de afaceri, pentru ca eu doresc ca toti cursantii mei sa ajunga elita, cei mai buni.

 

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *