Cum se face SEO 2020

Cum se face SEO 2020

SEO 2020 google from wikinoticia.com

Ai văzut chestionarul facebook, cel cu postările prietenilor din lista ta? S-a terminat cu SMM-ul, cu like-urile și postările, totul e REAL acum în mediul virtual denumit facebook. Ce spuneam aici pe acest blog de afaceri cu privire la CE O SĂ FACĂ tanti Google a devenit realitate, deci s-a terminat și cu SEO! Însă a mai rămas o cale, cea despre care vorbesc aici de prin 2012 : conținut strict specializat!

Dacă un anumit procent dintre cei pe care îi ai în listă bifează în dreptul postărilor tale căsuța denumită RECLAMĂ atunci ale tale postări ori nu vor mai fi vizibile, ori vei avea voie doar un anumit număr de postări ( restul pe bani ) ori ce mai inventează specialiștii de la facebook, că ei într-adevăr sunt specialiști!

Dacă Google a schimbat modul de afișare și îl va schimba și în funcție de căutările tale ( cele de pe IP-ul tău ) nu doar de căutările cititorilor tăi, vei apărea primul în prima pagină dar asta doar pe ecranul calculatorului tău.

Și poți să ai și 10.000 de articole dacă tot atâtea cuvinte cheie ai, tot doar la tine pe ecran vei fi afișat primul, contează categoria de cuvinte cheie selectată inițial și aprofundată.

SEO 2020 from 2020-seo.com

Spun de prin 2012 pe acest blog de afacerionline-ul migrează ( trebuie, sau ar trebui ) spre STRICT SPECIALIZAT și că până în 2020 doar conținutul va fi baza : nu numărul de like-uri, nu vizualizările ( ceea ce e și absurd tu care scrii în română să ai cititori de ordinul miilor de prin Cuba în condițiile în care ai doar 2 căutări de pe IP-urile din Cuba )!

În fond ce înseamnă SEO? De ce a apărut acest SEO?

Ø  Ori pentru ca unii calitativi să ajungă în fața celor care ocupă un loc pe internet degeaba ( ceea ce e puțin așa ridicat din sprânceană ),

Ø  Ori pentru unii care simulează calitatea dar vor performanțe,

Ø  Ori pentru unii care au sesizat o nișă și au devenit experți peste noapte că totuși se fac bani din SEO,

Ø  Etc.

Cea mai buna afacere online by CiprianAndronache.ro

Ce e de făcut? Este foarte simplu! SEO 2020 înseamnă calitate și CONȘTIENTIZAREA locului pe care-l meriți!

Nu poți fi fi primul în listă când ai 30 de articole pe blog, 40 de cititori, 50 de cuvinte cheie, 60 de segmente de piață despre care scrii, 70 de link-uri de pe site-uri cu alte segmente de activitate, etc.

Este ca la fitness, poți crește în masă dacă iei steroizi, însă este o creștere artificială, și pe termen lung ( 2020 ) cel crescut NATURAL va fi mult în fața ta! Se numește DEZVOLTARE DURABILĂ!

Ca să rămâi la un anumit nivel trebuie să bagi mereu steroizi, însă la prima pauză vei scădea!

Afacere online facebook from CiprianAndronache.ro

La fel este și în online! Doar cei perseverenți, serioși, specializați, care cresc natural investind CONSTANT vor ajunge să atingă un nivel care le va permite să obțină venituri CONSTANTE!

Tot aici pe blog spuneam că există o tendință de migrare spre Audio-Video. Oare experții SEO și SMM de la noi au expertiză și în acest domeniu?

Oare ce pot face experții SEO de la noi când un cititor va căuta în google blog afaceri și dintre toate afișările nu este niciuna demnă de APRECIERE din partea cititorului? Și al 2 lea cititor nu apreciază, și al 3 lea cititor…oare, cu tot cu SEO mă refer, respectivele bloguri vor mai fi afișate cumva în primele pagini ?

Nicio șansă indiferent cât de mult SEO ar avea atâta timp cât ai de recuperat în google minusurile, aprecierile cu minus ( dslike-urile ).

Știi cum te întreabă pe Linkedin : ai făcut afaceri cu persoana x de o adaugi? Daaaa?! La ce companie? A, daaaa?! Și ce adresă de email are? A, daaaa?! Și ce număr de telefon are?! Etc?!

Aplicatii AplicaStore.ro from CiprianAndronache.ro

Dar dacă ne vor pune să plătim că existăm pe net? Și nu mă refer doar la hosting, domeniu, site-urile de socializare, ci la taxele care vor fi introduse, oare ce vom face?

Conținut strict specializat, strategie de dezvoltare durabilă, specialiști într-un domeniu, experiență practică, intercalarea realului cu virtualul, acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le faci, acestea sunt ingredientele SEO 2020!

Succes!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Cum se face SEO 2020”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Despre SEO și Marketing în 2024 - […] de mai sus l-am citit pe blog-ul lui Ciprian Andronache și am decis să cresc miza jocului, întrebarea este:…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *