Curs de vanzari gratuit

Curs de vanzari gratuit CiprianAndronache.ro. Nu am facut acest curs de vanzari pentru a testa piata cum fac de exemplu foarte multe companii mari.

Nu am facut acest curs de vanzari pentru a face bani din vanzarea lui, pentru ca nu il vand ci il ofer gratuit pe acest blog despre afaceri CiprianAndronache.ro

Am facut acest curs de vanzari doar cu un singur scop : sa te ajut, sa te ajut pe tine cel care vrei sa devii foarte bun in vanzari, sa fii printre cei mai buni.

Ai sa ma intrebi : bine, dar de ce?

Raspunsul e simplu : ai mai gasit astfel de curs de vanzari undeva? Ti-a spus cineva vreodata de asa ceva? Crezi tu ca exista vre-un curs de vanzari care sa te ajute sa devii un om de vanzari foarte bun?

Am facut, conceput acest curs de vanzari si pentru ca acum 11 an cand am inceput eu cariera nimeni nu mi-a putut oferi astfel de informatii si mai ales gratis, pentru ca vreau sa te ajut sa devii cel mai bun om de vanzari.

Acum 11 ani cand m-am apucat de cariera in vanzari, nu existau nici macar cursuri la vendori, sau cursuri separate la unele institutii, si chiar daca existau erau foarte scumpe pentru un incepator si foarte sumare si ghidate pe un anumit vendor.

Tot acum 11 ani cand m-am apucat de cariera de om de vanzari, am avut de ales intre a merge la facultate sau sa fac cum mi-a recomandat cel care m-a invatat pe mine vanzari, si anume sa ma angajez si sa ma ghidez dupa premiza : practica e mai puternica si mai vandabila si mai avantajoasa decat teoria, in conceptul timp, bineinteles si in perspectiva.

Si in final, am conceput acest curs de vanzari doar sa realizez abecedarul carierii.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *