De ce NU este bine sa folosesti poze si video de pe youtube sau alte site-uri ?

O lege nescrisa spune “continut propriu”, asta NU inseamna doar cuvinte ci si imagini si video proprii, chiar daca precizezi sursa.

Cand este necesar sa preiei unele informatii, cauta sa le preiei de pe site-uri specializate, site-uri de profil, site-uri cu istoric, caci altfel exista riscul ca dupa o perioada de timp ceea ce ai copiat tu de pe respectivul site sa fie sters de sursa, astfel articolul tau nu va mai fi complet.

Daca descoperi acest lucru, este recomandat sa adaugi doar la sectiunea comentarii, pentru ca este bine ca articolul initial sa ramana neschimbat, sau poti creea un alt articol ca si update la articolul initial.

Pe foarte multe site-uri care au folosit video youtube nu se mai incarca respectivele video, deoarece pe youtube poate “urca” orice user un video si tot acel user il poate “sterge”.

Daca acest blog de afaceri prezinta idei de afaceri atunci eu ca si bloger trebuie sa prezint intr-adevar idei de afaceri proprii, personale, pe care nu le mai gasesti pe alte site-uri.

Daca sunt consultant in afaceri atunci trebuie sa-ti prezint aceste idei de afaceri sub format text fara sa mai inserez clipuri care nu imi apartin ci doar clipuri creatie proprie sau fotografii creatie proprie.

Intr-adevar, este usor sa iei clipuri de pe youtube sau imagini de pe milioanele de site-uri, insa este recomandat sa folosesti doar material creatie proprie.

Uite asa poti incepe sa inveti sa realizezi imagini, sa realizezi clipuri proprii si astfel sa-ti descoperi un nou talent, un nou hobby care mai tarziu sa-l transpui intr-o metoda de a face bani online.

Pentru cei care totusi au nevoie de poze gratis va ofer un link unde gasiti 57 de site-uri cu poze gratis :

http://www.webroll.ro/57-de-site-uri-pentru-download-poze-gratis/

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *