De ce sa imi fac afacerea mea?

De ce sa imi fac afacerea mea? – Pe scurt? Daca deja ti-ai pus aceasta intrebare “de ce sa imi fac afacerea mea” si deja esti pe acest blog despre afaceri, inseamna ca deja stii foarte bine de ce vrei afacerea ta. Intrebarea mea este : vrei doar sa-ti faci afacerea ta sau doresti sa iti faci afacerea ta profitabila? Daca doresti sa ai o afacere profitabila, o afacere sigura si sa fii un bun om de afaceri atunci inseamna ca trebuie sa citesti acest blog de afaceri zilnic ca sa intelegi cum si ce sunt afacerile, cum sa devii mai bun in afaceri, cum sa devii un bun om de afaceri.

Avantajele pe care ti le ofera o afacere de familie sau o afacere in care tu esti sef, tu comanzi, sunt :

–  Independenta financiara. Ce este independenta financiara? In termini populari ar fi : tu esti patron nu angajat, deci nu ai sef caci tu esti propriul sef in afacerea ta. Nu depinzi de nici un sef, nici un sef peste alt sef ci doar de abilitatile tale de om de afaceri.

Timp. Te intrebi cum poate o afacere de familie sau o afacere normala sa iti ofere timp? Timp pe care ca si angajat ti-l petreci minim 8 ore langa seful tau? Este foarte simplu. Daca tu ca patron, ca si manager/om de afaceri, iti organizezi afacerea cum doresti implicit iti organizezi si timpul cum doresti fara sa dai explicatii nimanui. Ce frumos este, asa e?

Decizii. Foarte multi nu sunt invatati cu acest termen. Eu spun ca toata viata noastra de om ( nu doar de oameni de afaceri ) este plina de decizii. Sunt foarte multi oameni care nu pot, nu stiu, nu au puterea sau nu au optiunea sa ia decizii. Tu ca om de afaceri ai aceasta posibilitate, tu ca om de afaceri decizi tot ce tine de banii tai, de viata ta, de timpul tau liber. Asa este ca vrei sa decizi SINGUR tot ce tine de persoana ta?

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *