De unde fac rost de bani pentru a porni o afacere?

Cea mai mare problema pentru toti tinerii care vor sa isi faca o afacere : bani pentru a porni o afacere, bani pentru start-up.

Alte site-uri iti prezinta articole traduse ( copiate din alte tari care sigur nu te ajuta ) articole sumare, articole sub forma de reclama catre o banca sau un fond de investitii, insa nimic concret.

Crede-ma, am cautat pe internetul din Romania cred ca pe orice site de afaceri  sa gasesc raspunsul la intrebarea “cum sa fac rost de bani pentru a porni afacerea mea” si nu am gasit.

Tu ai gasit?

Presupun ca nu ai gasit atata timp cat te afli pe acest blog de afaceri in cautarea raspunsului.

Deci sa-ti ofer raspunsul sa nu te mai tin stresat si suparat.

Am scris si un articol pe blogul de umor hartancui.ro despre acest subiect, il poti citi aici ( click sau apasa ).

Insa pe acest blog de afaceri trebuie sa scriu raspunsuri concrete pentru cei care ma citesc deoarece am promis ca ofer informatii concrete, reale si gratuite.

Deci raspunsul la intrebarea “cum fac rost de bani pentru a porni o afacere” :

–       Iti propui sa strangi o suma de bani si o strangi. Cum? Faci descoperire de card, te imprumuti de la familie, de la prieteni, iti vinzi un bun/produs ( un teren, o masina, etc ). Crede-ma, daca intr-adevar vrei sa strangi o suma de bani o poti strange. Daca tot astepti sa faci rost de “toata suma odata” nu vei reusi. Pe langa cele care ti le-am spus eu sunt sigur ca mai gasesti si tu.

–       Imprumut pe nevoi personale. Sunt banci care dau 3000-6000 euro sub forma de “imprumut pe nevoi personale”. Daca salariu care il ai acum iti permite sa platesti o rata de 100 euro/ luna poti imprumuta un 6000 euro cu care sa iti pornesti afacerea.

–       Fonduri de investitii de tip business angeles. Sunt fonduri de investitii care pentru un procent de 20% din afacerea ta iti finanteaza integral ( 100 % ) afacerea ta in urma consultarii planului tau de afaceri.

Mai sunt si alte solutii, insa ceea ce doresc eu sa te fac sa intelegi este : cauta singur aceste solutii, astfel te vei invata sa descoperi oportunitati, sa fii agil, sa nu te dai batut, etc, ca un adevarat om de afaceri.

Cu timpul voi mai oferi pe acest blog de afaceri si alte solutii si raspunsuri la intrebarea “cum sa fac rost de bani pentru a porni o afacere”, deci citeste-ma zilnic.

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

2 Responses to “ “De unde fac rost de bani pentru a porni o afacere?”

  1. Azeem spune:

    Prietene, ai zis concret si real :)))
    Ma asteptam sa gasesc un raspuns de genul: Du-te la Sorin si cere-i 10 mii de euro pentru fast-food, ca-ti da :)))))
    Scuze, dar nu m-am putut abtine :)))))

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *