Designerul, psihologul și milioanele online ( video )

Designerul, psihologul și milioanele online ( video )

Pentru a avea calitatea și aptitudinea de a oferi consultanță de afaceri nu au fost necesare doar pregătirea mea profesională, experiența, studii, analize, teste ci și discuția cu un psiholog pentru a realiza un Chestionar aptitudinal și atitudinal.

Cu acest chestionar ( după ce clientul îl completează eu analizez rezultatul ) eu pot creea PROFILUL clientului astfel încât să îi ofer o idee de afacere care să se MULEZE pe stilul său ( stil de viață, pregătire profesională, hobby-uri, aptitudini, deprinderi și calități, buget, locație, etc. ).

Plecând de la acest aspect astăzi prezint GRAUIT o idee de afacere online ( idee de aplicație ) adresată tuturor designerilor și arhitecților cât și firmelor din domeniu.

Trăim în epoca aplicațiilor, asta înseamnă că trebuie să ne adaptăm fiecare și să migrăm în spre acest domeniu.

Dar trăim și în epoca informației, care, de multe ori, poate fi și un DEZAVANTAJ. Când ( în cât timp ) poate răsfoi o persoană multitudinea de imagini oferită de către Google?

Dacă doresc să îmi reamenajez apartamentul ar trebui să pierd ANI nu nopți pe internet pentru a vedea fel de fel de imagini de design interior.

Cine are atâta timp când toți avem nevoie de cât mai mult timp?!

Și atunci?

Atunci venim cu o INOVAȚIE! Realizăm cea mai tare aplicație din domeniul design interior ( amenajări interioare )!

Apelăm la un psiholog pentru a ne realiza un Chestionar care să stea la baza acestei aplicații.

Este la fel ca acele studii care arată cum face sex fiecare zodie, sau cât este de romantică fiecare zodie, sau ce mașină se mulează pe fiecare zodie.

Noi nu putem generaliza deoarece am limita oferta, ne-am limita în numărul potențialilor clienți.

Însă când venim cu OFERTĂ PERSONALIZATĂ PE FIECARE INDIVID ÎN PARTE atunci realizăm INOVAȚIE, realizăm acea diferențiere față de concurență.

Cu ajutorul chestionarului realizat de către psiholog un designer poate prezenta ce se mulează ( în materie de culori, accesorii, etc. ) fiecărui rezultat al respectivului chestionar.

Astfel un individ intră pe aplicație pentru DOAR 1 dolar ( se va merge pe conceptul de tip hypermarket : procent mic din sumă mare ) completează chestionarul și la final va primi câteva recomandări ( sub formă de text + imagini ) care, te oretic, se mulează pe profilul ( stilul ) său.

Dacă se realizează aplicația în .com ( în engleză, franceză, germană, etc. ) atunci acel 1 dolar poate genera milioane de dolari deoarece AFACEREA NU ESTE LIMITATĂ nici de timp, nici de locație, nici de potențiali clienți, nici de stil, etc.

Este foarte important în afaceri să NU TE LIMITEZI SINGUR, să dezvolți afacerea astfel încât să nu fii îngrădit de timp ( doar pe perioada Campionatului Mondial de exemplu ) de segment de piață, de modă, etc.

O bază de date ( imagini + text ) foarte bine actualizată oferind astfel DIVERSITATE și o bună acoperire de stiluri și dorințe poate fi un success ( dacă 2 persoane care au multe în comun completează chestionarul să NU reiese acelaș rezultat ).

Este foarte simplu! Este nevoie de un psihlog bun, un designer priceput, un softist rapid și o bază de date MARE și milioanele de dolari vin ca apa la inundații!

Această idee de aplicație se dorește a fi mai mult decât concurența celor de aici ( click ) deoarece este ALTCEVA! Această aplicație NU îți redă CUM VA ARATĂ CASA TA ci cum TREBUIE să arate casa ta ca să fii fericit TU în casa TA!

La final te invit să vizualizezi clipul cu aplicația Ikea deoarece este și Funny dar și să vezi diferența dintre ce are un colos ca Ikea și ce poți face tu cu inovația pe care ți-am oferit-o GRATIS!

P.S. Oare cât ar plăti IKEA pe aplicația ta ( ideea mea ) ?

Video aplicatie amenajari interior design interior Ikea :

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

No Responses to “ “Designerul, psihologul și milioanele online ( video )”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Secretul succesului site-urilor de socializare și matrimoniale | CiprianAndronache.ro - [...] în industria videochatului. Fără NICIUN SCRIPT, fără nicio APLICAȚIE, fără niciun SOFT wow s-a rezolvat această problemă : poză…

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *