Despre mine

Despre Mine

Ma numesc Andronache Stefan Ciprian, sunt nascut si crescut in Botosani-Romania si la momentul realizarii acestui blog de afaceri aveam varsta de 31 de ani.

Sunt pasionat de tot ce inseamna afaceri, vanzari, negociere, manipulare, limbaj non-verbal si am o cariera de 10 ani in vanzari din care 5 ca si manager/director economic.

Deoarece am implinit abecedarul carierei ofer multe dintre cunostintele mele in materie de afaceri si vanzari gratis pe acest blog pentru oricine doreste sa descopere aceasta lume a afacerilor si acest taram al vanzarilor. Informatiile pe care le ofer gratis pe acest blog sunt catalogate ca si informatii cu caracter AutoMotivational, aptitudinal si atitudinal, cu foarte putina esenta de caracter tehnic. Pe scurt : doresc sa formez si sa schimb idei, concepte, pareri, conceptii si mentalitati care se regasesc asupra oricarui cititor activ.

Recomand celor care doresc sa invete afaceri, care doresc sa isi faca o afacere, care doresc sa descopere lumea vanzarilor sa citeasca zilnic acest blog de afaceri deoarece voi prezenta  idei de afaceri unice, idei de proiecte in online, ghiduri de afaceri, planuri de afaceri, studii de caz si exemple concrete.

Mai multe informatii puteti gasi si in CV-ul meu.

Realizari si recomandari :

1. Frizeria LA BRICI Botosani – O frizerie cum alta nu-i ! Merita Incercat!

Frizeria LA BRICI 0747254448

Un concept nou in domeniul ingrijirii parului, un Barber Shop frumos in care s-a investit o suma destul de mare de bani.

Frizeria LA BRICI a devenit in mai putin de 7 luni un brand local ( Botosani ) si dupa aproape 1 an s-a pozitionat pe primul loc, ca cea mai selecta frizerie din Botosani.

Fiind cea mai frumoasa si selecta frizerie din Botosani, brandul LA BRICI a primit deja cereri de franciza, fiind apreciat de strainii stabiliti in Botosani si de multi tineri care au rezidenta in alte orase/tari.

LA BRICI este singura frizerie din Botosani care ofera pachetul V.I.P. dedicat barbatilor, pachet foarte apreciat.

Frizeria LA BRICI este amplasata pe Bulevardul Mihai Eminescu Nr. 25 ( intersectie Spital de copii Botosani ).

Telefon : 0747 254 448  – Facebook : LA BRICI .

2. Napomen Casa Botosani – Tapet lavabil. Modele unicat de lux.

Napomen Casa - Tapet lavabil Modele unicat de lux - 1

Napomen Casa este primul showroom de amenajari interioare care prezinta franciza KA International in regiunea Moldovei, franciza care dispune de peste 5.000 modele de Tapet.

Tapet lavabil, modele unicat de lux care iti ofera confortul casei tale.

Napomen Casa ofera peste 5.000 modele de tapet lavabil, peste 500 de profile decorative si peste 500 de stickere pentru copii.

Cu o istorie de peste 120 de ani in productia de tapet si prezenti in peste 31 de tari iti oferim exact modelul de tapet dorit, indiferent ca doresti tapet pentru camera de zi, tapet pentru camera copiilor sau tapet pentru restaurant.

Toate modelel de tapet sunt fabricate in America si le poti viziona ( pentru a simti textura si a admira buchetul de culori si desing ) direct in showroom Napomen Casa ( pe Bulevard, langa Cadastru ).

Profilele decorative Bovelacci sunt fabricate in Italia, sunt foarte rezistente, stralucitoare si colorate. Sunt peste 500 de modele, modele care acopera orice gust și orice nevoie, indiferent ca ai nevoie de profile de interior sau de exterior.

Stickerele pentru copii cu personaje Disney sunt de calitate premium fabricate in America si pot fi lipite si dezlipite ori de cate ori doresti.

Telefon : 0372 953 117 – Facebook : Napomen Casa.

Napomen Casa - Tapet lavabil Modele unicat de lux - 2

3. Broker Imobiliar Autorizat – Membru ABI ( Asociația Brokerilor Imobiliar ) :

Ciprian Andronache Expert Imobiliar 0372953117

 

 

4. Recomandare Grenke Renting Romania – Specialistul d-voastra in finantarea sectorului IT :

 

5. Recomandare Install Computers Srl Botosani – Dedicat serviciilor IT  :

( click pe titlu pentru a se deschide pdf-ul) Recomandare Install Computers

 

6. Recomandare Global Tech Computer Services Srl Botosani  – Reparatii laptopuri Botosani :

7. Recomandare Royal Computers – Importator si distribuitor IT

 

 

Video despre Marketing – Jordan Belfort

Posted by on Iul 24th, 2014 in Uncategorized | Niciun comentariu

Video despre Marketing – Jordan Belfort

În video-ul de mai jos Jordan Belfort vorbește despre rolul marketingului într-o afacere. Câte tipuri de marketing există, care sunt instrumentele cele mai eficiente și care dintre ele se aplică afacerii tale? Exemple de instumentele de marketing offline: corespondența directă (DM), networking, vânzări door-to-door, marketing pe recomandări, TV, radio, reviste, ziare, telemarketing, outdoor etc. Instrumente marketing online: wordpress, campanii de retargetare, e-commerce, siteuri, optimizarea ratei de conversie, e-mapare,...

citeste tot

Cum se face SEO 2020

Posted by on Iul 2nd, 2014 in Uncategorized | Niciun comentariu

Cum se face SEO 2020

Ai văzut chestionarul facebook, cel cu postările prietenilor din lista ta? S-a terminat cu SMM-ul, cu like-urile și postările, totul e REAL acum în mediul virtual denumit facebook. Ce spuneam aici pe acest blog de afaceri cu privire la CE O SĂ FACĂ tanti Google a devenit realitate, deci s-a terminat și cu SEO! Însă a mai rămas o cale, cea despre care vorbesc aici de prin 2012 : conținut strict specializat! Dacă un anumit procent dintre cei pe care îi ai în listă bifează în dreptul postărilor tale căsuța denumită RECLAMĂ...

citeste tot