Dracula și frunza lui Udrea

Dracula și frunza lui Udrea

Presupun că nu ar veni nimeni să facă poze cu Udrea din ceară și nici cu Nicoleta Luciu. Bine, la cea din urmă presupun că ar fi mulți care ar consuma lentila aparatului foto datorită bustului splendid.

Dar dacă tot vorbim de busturi și dacă tot suntem cunoscuți în lume pentru ale noastre mândre și frumoase fumei, de ce să nu le facem din ceară pe toate?

Nu maestre, nu sunt meșterul Manole și n-am nici o Ană, zic doar că tot sunt la modă manechinele din ceară. Am și eu poză cu o mare vedetă de prin America care stă cu mâna întinsă și eu îi pun în semn de admirație o bancnotă de 1 leu.

Deci crezi că ar veni turiști străini sau ar vinde bine p-afară manechinele din ceară care să prezinte busturile româncelor noastre? Nu știu dacă suntem pe primul loc la așa ceva, în știu că sunt destule românce cu bustul mare.

Și dacă nu este d-ajuns doar bustul atunci să punem și pe Nadia, Hagi, Dracula și Ceaușescu, că pe alții nu-i știu străinii.

Vorbesc serios! Prima oară când am fost în club p-aci prin Napoli Dj-ul râdea de mine când am spus că Inna este româncă și Alexandra Stan de pe litoral. Nu doar că râdea dar mă făcea și minciunos : taci bă, cum să fie Stăneasca ( Alexandra Stan ) româncă când ea este blondă?!

M-am simțit jignit și nici că am mai fost p-acolo, însă nu despre asta vorbeam ci despre ce știu străinii despre noi, despre România.

Muzeul de ceară e doar așa o simplă idee, idee care poate fi pusă în practică și sub denumirea Muzeul de sare, așa…ca să fim unici în lume, să facem pe Dracula din sare.

Nu l-am scăpat pe Dracula deloc și l-am folosit și în titlu alături de frunzulița lui Udrea. Care-i faza cu Dracula? Și care-i faza cu frunza?

Este foarte simplu : văd pe Dracula ( imaginea ) mai eficient decât frunza lui Udrea ( indiferent de care dintre ele vorbim ).

Dacă de Dracula s-a vorbit prima oară prin 1898, de Udrea s-a vorbit ultima oară când era ministru, corect?

Dacă primul film despre Dracula s-a făcut prin 1922, film cu Udrea nu se va face decât doar dacă se constată cumva că este urmașa lui Dracula ( că a lui Ceaușescu clar nu este ).

Și dacă filmele de groază sunt la mare căutare, și dacă filmele cu vampiri stârnesc râuri de lacrimi cum nici palmele băieților nu reușesc, și dacă străinii caută și fantome nu doar prețuri mici, și dacă avem unde să primim turiști flămânzi de sânge și de povești de groază, de ce să nu le oferim exact ce doresc?

Dacă un simplu și banal șoricel a făcut istorie și a generat venituri mai mari decât tot bugetul UE și nu e decât un simplu șoricel ( indiferent că e desen animat, păpușă, afiș, etc. ) atunci să îmi spună cineva că Dracula sub formă de aplicație, desen animat, film de groază MODERN, parc de distracții, etc., nu ar vinde mai bine decât frunza lui Udrea?!

Cine nu ar merge la Bran și pe drum, până să ajungi la Castel, să aibă parte de fel de fel de surprize care să îi sugă adrenalina? În fond orice om iubește DIVERSITATEA, no?

Dacă Dracula depăsește pe Hagi și Nadia, atunci Dracula să fie imaginea României, prin el să creștem turismul.

Și de aici, cum suntem un popor plin de imaginație, putem dezvolta mii de metode de monetizare folosind imaginea lui Dracula.

Nu cred că e mai palpitant și mai distractiv să mergi să vizitezi o casa în care spune un bătrânel că există o fantomă decât să mergi în trăsură cu amicii tăi spre Castelul Bran și din pădure să apară alergând o tânără fecioară nud plină de mușcături de vampiri.

Vampiri avem că vorba aia îl avem pe tatăl vampirilor, pe Dracula, iar tinere fecioare avem de toate felurile și de toate culorile și mărimile, altfel nu am domina industria videochatului.

Dacă dorești Dracula Park distribuie acest articol tuturor!

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *