Drogurile, afacerile și Poliția din Botoșani

Drogurile, afacerile și Poliția din Botoșani

Cum sa oprim traficul de  droguri from businesspundit.com

Consumul de droguri în Botoșani este extrem de mare. Cheltuielele statului ( instituțiilor ) în lupta împotriva traficului de droguri sunt extrem de mari și fără rezultat. O metodă complexă ( o strategie ) poate fi folosită atât de organele statului cât și de orice manager în afaceri, această metodă o prezint gratis în acest articol deci citește atent!

Voi folosi ca exemplu ( comparație ) lupta împotriva consumului de droguri ca să înțelegi mai bine această strategie pe care poți să o aplici în afacerea ta, în dezvoltarea afacerii tale, deoarece are la bază MANIPULAREA!

Mereu am spus pe blogurile mele ( atât aici cât și pe Hartancui.ro ) că îmi plac metodele Not Normal, nu îmi place standard-ul, nu mă încântă tot ceea ce spune manualul și îmi plac ideile nebunești, atipice.

Standard vorbind organele abilitate cheltuie enorm o perioadă lungă de timp prin metodele tipice :

  • Supraveghere video ( personal + dotări de logistică specifice + autoturisme, etc. )
  • Supraveghere audio ( înregistrări telefonice care înseamnă hardware&software scumpe ),
  • Raportări, analize, studii,
  • Etc.

Efectul groaznic al drogurilor from mirror.co.uk

O astfel de acțiune de peste 6 luni de zile s-a desfășurat în Botoșani, acțiune care a vizat peste 30 de persoane ( arestate ) și care s-a finalizat cu o singură condamnare ( și aia cu suspendare ) și câteva grame de marijuana confiscate.

Dacă punem în balanță COSTURILE cu REZULTATELE clar orice persoană fără experiență în afaceri poate vedea simplu o PRODUCTIVITATE cu MINUS!

De ce? Pentru că s-au aplicat metodele STANDARD, metode care folosesc un sistem de muncă învechit și practici NEPRODUCTIVE!

Dacă mai punem la final că după o muncă de câțiva ani se condamnă 2-3 persoane și imediat ( în primele zile/luni ) apar ALTE persoane care obligă statul la aceeași muncă grea și costuri imense atunci clar STRATEGIA este GREȘITĂ, concluzia fiind : nu se poate stompa consumul și traficul de droguri.

Eu CONTRAZIC concluzia și ofer GRATUIT o soluție ( metodă ) care poate fi cu 90% mai productivă decât toate metodele actuale!

Cum sa cresti vanzarile from CiprianAndronache.ro

De unde am plecat? Am plecat de la 2 aspecte :

  • Consumul EXAGERAT de mare în rândul minorilor din Botoșani,
  • Lipsa de rezultate a poliției și concepția că NU se poate OPRI acest curent ( acest trafic și consum de droguri ).

Analizând în primul rând aspectul numărul 2 am ajuns la concluzia ca prin MANIPULARE se poate schimba direcția actuală.

Consumatorii de droguri au limbajul lor, locațiile lor și comunică între ei destul de mult.

Aceste detalii POT FI UN AVANTAJ în lupta împotriva drogurilor.

Să NU uiți să faci mereu corelație cu afacerile, căci despre afaceri vorbesc exemplificând prin droguri.

–          Nu mai mergem în părculețul Junior că s-au montat camere de supraveghere.

O replică a consumatorilor.

Datorită unor camere de supraveghere consumatorii au migrat, și-au schimbat locația.

Această migrare este un avantaj deoarece consumatorii ȘTIU deja să migreze și noi ne putem folosi de această migrare.

Dacă s-ar monta PERIODIC ( organizat și planificat de către organe ) camere ( sau chiar doar carcase de camere ) în locațiile standard ale consumatorilor am obliga involuntar ( teoretic ) consumatorii să migreze către alte și alte locații.

Această migrare dacă este controlată de către organe poate conduce consumatorii în unele locații în care organele pot intercepta ușor orice mișcare.

După o perioadă de tachinare prin montări masive de camere de supraveghere se poate induce în piață ideea de a se migra în locația X, locație care teoretic să fie specifică consumatorilor practic să fie locația perfectă pentru desfășurarea organelor.

Dacă îmi aduc periodic consumatorii la ACR pot modela comportamentul consumatorului cât și superviza și supraveghea totul, astfel încât prin aceste avantaje pot ajunge cu costuri minime direct la furnizorii de droguri.

Se știe că unii consumatori din unele etape de dependență au nevoie de mai multe doze, doze pe care și le achiziționează SEPARAT nu en-gross, aceste etape fiind acțiunea care poate conduce direct la furnizor ( dealer ).

Dacă 8 din 10 pleacă din locația prestabilită ( ACR ) către aceeași locație pentru a 2 a doză atunci clar s-a delimitat furnizorul.

Atâta timp cât furnizorul este găsit REPEDE se implementează în piață concepția că NU se poate face treabă ( citind din limbajul lor ) nu doar că este riscant.

Deci folosind MANIPULAREA se poate ajunge atât la migrarea consumatorilor cât și la IMPLEMENTAREA MENTALITĂȚII de a NU SE FACE în rândul furnizorilor, ceea ce este de fapt scopul final.

Targetul acestei strategii este de a se IMPLEMENTA PUTERNIC în gândirea tinerilor o preconcepție care să stranguleze pornirea și dorința tinerilor de a se droga, de a face bani din traficul de droguri, nu doar arestarea lor.

Reguli vanzari from CiprianAndronache.ro

Toată această schemă pare complicată la prima citire dar dacă O RECITEȘTI o să ți se pară foarte ușor de implementat, deci citește din nou te rog.

Prin manipulare se pot folosi temerile consumatorilor, se poate descoperi comportamentul consumatorilor și la final localizarea furnizorilor cât și construirea de noi concepții în rândul celor care consumă droguri și a celor care doresc să devină dealeri!

Așa este și în afaceri! Dacă se merge după o schemă standard, veche, există riscul ca la final de perioadă ( de an economic ) când se face analiza să existe pierderi sau profit foarte mic.

Dacă se generează și se aplică o strategie de dezvoltare prin MANIPULARE și EDUCARE a clienților atunci se poate realiza PROFIT mare cu costuri mici!

Deci dacă ai o afacere pe care dorești să o dezvolți sau dacă dorești un PROFIT mai mare atunci poți apela la mine pentru o astfel de strategie ( schemă ).

Dacă NU consumi droguri și dorești ca tinerii să NU mai consume droguri, să NU mai auzi știri despre tineri care s-au sinucis din cauza drogurilor atunci DISTRIBUIE pe facebook acest articol.

Dacă ți-a plăcut această lecție de afaceri atunci SHARE acest articol pe rețelele de socializare.

Vizionează clipul de mai jos să înțelegi mai bine efectul drogurilor ( Drog Krokodil )

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *