Facebook dispare! Vezi aici de ce!

Facebook dispare! Vezi aici de ce!

Dispare facebook from blog.creamglobal.com

Citeam un post despre investițiile în imobiliare în 2014 când îmi apare un mesaj de eroare precum contul meu de facebook este blocat și va rămâne blocat dacă Nu accept chestionarul de recunoaștere facială.

Știam că a fost un întreg scandal cu privire la acest soft, însă, se pare, că facebook nu renunță nici la acest soft nici de la faptul că este un site de business NU un site de socializare!  În fond totul e despre bani, dar măcar fă-o sa pară că nu!

Înțeleg ca este normal să introduci anumite restricții și tarife la paginile care generează unele venituri, dar nu la conturile normale, însă accept provocarea lor și trec la treabă :

–          Ai adăugat recent mai multe persoane așa că te rugăm să le identifici în pozele următoare!

Și a început un mix de poze al naibii de bine selectate ( de exemplu poze în care sunt mai multe persoane și persoana titulară este undeva în spate ) din care eu trebuia să BIFEZ CORECT cine este : este Jordan Belfort, este Lupul de pe Wall Street, este Ciprian Andronache, etc. ( foarte multe variante de nume de prieteni ).

Afacere online facebook from CiprianAndronache.ro

Rulează poze cu mai multe persoane și dedesupt ai mai multe variante de prieteni, tu trebuie să bifezi cine este cu adevărat în poză.

Deci dacă adaugi persoane pe care NU le cunoști clar NU vei putea să le recunoști facial ceea ce va atrage unele pedepse și restricții din partea facebook, cred. Doar cred deoarece eu am trecut cu brio testul recunoscând din prima toate persoanele din poze.

În cazul meu facebook a ales persoane din toate colțurile lumii considerând ei că dacă NU-s persoane din Botoșani ( orașul meu natal care alcătuiește undeva peste 30% din lista de prieteni ) nu voi reuși să trec testul.

Presupun că au fost foarte uimiți când au văzut rezultatul testului deoarece nu se așteptau să cunosc într-adevăr persoanele ținând cont că orașele natale + actuale ale respectivelor persoane sunt total diferite de orașul meu natal și orașele pe unde am fost eu.

Deci mare atenție!

Afacere online site socializare from CiprianAndronache.ro

Tu ai făcut acest test? Tu ai executat acest chestionar de recunoaștere facială prieteni facebook?

Ți se pare corect ceea ce a făcut facebook?

Ți se pare corect ca pe un site de socializare, care prin definiție te Obligă să Socializezi, să existe atâtea restricții astfel încât să fii, cumva, obligat să socializezi DOAR cu prietenii din orașul tău și foștii colegi, ceea ce mi se pare ceva foarte GREȘIT deoarece cu cei din urmă ( prieteni din acelaș oraș + foștii colegi ) oricum trăim ( socializăm live, real ) ?!

Oare astfel de politici va face din facebook un site din ce în ce mai renegat?

Oare se anunță astfel declinul facebook?

Oare apare un alt site de socializare mai tare și mai libertin decât facebook în condițiile în care peste 70% din utilizatorii facebook fac parte din Generația Free și doar 20 din Generația Pro?!

Ți-ar place un nou facebook ca aici ( click ) ?

Daca ti-a placut si ti-a fost de ajutor acest articol, te rog distribuie mai departe...

Twitter Facebook

Lasati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *